cienkun Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Własnie reaktywuję mój rowerek (Univega alpina z bodajże 95) I chciałem się zapytać, bo mam z tym problem, Czy jeszcze sprzedają w miarę porządne piasty na kasetę 7, 32 otwory. (Nie wiem czemu poznikały systemy 5, 6. 7 biegów. Mi by 5 starczyła w zupełności. nawet z 3 byłoby OK...) A jeżeli nie, to chciałem się spytać o Single speed. Kupić piastę 8/9 i adapter, czy piastę np, do BMX (wybaczcie ignorancję, nawet nie wiem czy są takie na cienką os i 32 otwory) No i może jeszcze mi ktos by jakąś niezbyt drogą korbę z jedną tarczą polecił... Najlepiej 175 mm. 42 lub 44 zęby edytka. Jeżdzę po miesci i lesnych szutrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cienkun Napisano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Już się doszukałem, że potrzeba mi tylko podkładek żeby założyć 7 na piastę 8. Natomiast powiedzcie mi proszę, czy korbę Sun Race uda mi się zamontować do suportu shimano? P.S. Chciałem wkleić odnośnik, ale mi się wyświetla że administrator zabrania (?!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.