karbeti Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam. Mam pytanie czy wiecie gdzie można kupić takie wkręty do butów Shimano żeby je wkręcić w otwory po odkręconych kolcach? mam buty SH-M123. Widziałem takie na zdjęciu w M-076. Poniżej link do zdjęcia: http://scrubby.bikestats.pl/210977,SPD-po-raz-pierwszy.html A może ktoś z was ma je na zbyciu bo wkręcił kolce. obecnie w otwory wkręciłem zwykłe śrubki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Co do SH-M086 i SH-M076, to ta czerwona "guma" nie pełni roli zaślepki, ponieważ nie mają możliwości montażu kolców. Jest to poprostu "jednolita" podeszwa, w której punkty na czerwono mają większa wysokośc - coś jak imitacja kolców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Widziałem tylko na zdjęciu, myślałem że to wkręty. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.