Skocz do zawartości

[oświetlenie] Lampka nie działa

initox1000

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj złożyłem mojego Krossa Trans Pacific 2011, kupionego w sklepie salon-rowerowy.pl

Wszystko jest ok, poza jednym - nie działa lampka, ani przednia ani tylna. Wszystkie wtyczki powiny być podłączone prawidłowo - i do prądnicy i do samej lampki... Gdy podczas obracania się koła przełączy się z OFF na On to tylko nieznacznie błyśnie i zaraz zgaśnie... Napisałem wczoraj maila do sklepu, ale nie dostałem odpowiedzi.

Ma ktoś pomysł co to może być?

Napisano

Wczoraj złożyłem mojego Krossa Trans Pacific 2011, kupionego w sklepie salon-rowerowy.pl

Wszystko jest ok, poza jednym - nie działa lampka, ani przednia ani tylna. Wszystkie wtyczki powiny być podłączone prawidłowo - i do prądnicy i do samej lampki... Gdy podczas obracania się koła przełączy się z OFF na On to tylko nieznacznie błyśnie i zaraz zgaśnie... Napisałem wczoraj maila do sklepu, ale nie dostałem odpowiedzi.

Ma ktoś pomysł co to może być?

Nie wiem dokładnie jaka tam jest elektronika w tej lampce, ale wygląda to na zwarcie

Sprawdź czy działają osobno, najpierw przednia później tylna. Jeśli w ten sposób działają to spróbuj odwrócić zamocowanie styków w tylnej lub przedniej lampce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...