Skocz do zawartości

[2900-3200] Scott Aspect 10, Cube Access Pro czy Cube Ltd Comp?

larka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dobrze, już napisałeś wszystko co miałaś do napisania, Jeśli rower Ci pasuje to ok. jednak prawdziwego terenu ten rower nie widział i nie zobaczy zapewne.

I niech Cię strona Cube prowadzi .

larka

Rama 19" będzie za wysoka, nie ważne jak Ci się podoba ten rower, nie jest stworzony dla Ciebie.

Wesolych Swiat kolego :) i prawdziwie trudnego terenu. Ja i moj rower Ci zazdroscimy :whistling:

Napisano

Koleżanko moja droga, niech dotrze do Ciebie fakt, że Twój rower nie został skonstruowany do jazdy w cięższym, a niżeli szutrowe autostrady terenie. Twój piąty góral - ja w zeszłym sezonie miałem trzy ramy (a w historii chyba z dziesięć jak nie więcej) i nie sądzę, abym był w tym rekordzistą - ba! wśród cyklomaniaków raczej osobnikiem z małym przelotem w tej materii. Z chęcią zobaczę Twoją sylwetkę bo czasem śmigamy w jurze więc może się pokażesz i porównasz swoją sylwetkę 165 na 15" i mojej żony 159 na 16" na dodatek męskiej (jakoś nic jej nie zagraża :whistling: ).

crashbash1 proponuje nauczyć się czytać ze zrozumieniem bo obes nigdzie nie napisał, że amor powietrzny nie nadaje się w teren

Napisano

Koleżanko moja droga, niech dotrze do Ciebie fakt, że Twój rower nie został skonstruowany do jazdy w cięższym, a niżeli szutrowe autostrady terenie. Twój piąty góral - ja w zeszłym sezonie miałem trzy ramy (a w historii chyba z dziesięć jak nie więcej) i nie sądzę, abym był w tym rekordzistą - ba! wśród cyklomaniaków raczej osobnikiem z małym przelotem w tej materii. Z chęcią zobaczę Twoją sylwetkę bo czasem śmigamy w jurze więc może się pokażesz i porównasz swoją sylwetkę 165 na 15" i mojej żony 159 na 16" na dodatek męskiej (jakoś nic jej nie zagraża :whistling: ).

crashbash1 proponuje nauczyć się czytać ze zrozumieniem bo obes nigdzie nie napisał, że amor powietrzny nie nadaje się w teren

Spoko, Ty wiesz swoje, ja wiem swoje.16 cali w treku i w meridzie to to samo co 15 w kubie. Rama czasem ramie rowna, tylko ma przypisana inna liczbe. Ja juz skonczylam ten temat. Dobranoc !

Napisano

Wiesz swoje i pozostań z tą wiedzą, jednak jej nie upubliczniaj ponieważ wychodzisz na dyletantkę.

Już kilka razy obiecywałaś, że kończysz, widać nie jesteś słowna ...

...........po co mi rower z amortyzatorem powietrznym jak w terenie będę musiał go pchać.

Inaczej zinterpretowałem te słowa.

crashbash1

Wyrwałeś to zdanie z kontekstu a później szukasz dziury ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...