Mikip Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Wylicytowalem za 150 oplacalo sie i bedzie pasowac ? Czy odwolac i szukac czegos innego do 150zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jeżeli to Ty licytowałeś to cena jest raczej ok, nie odwołuj, a długość rury sterowej jest odpowiednia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Jest to 1 i 1/8 cala a z tego co pisałeś taka będzie odpowiednia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Chodzi o to jaka jest długa, nie o średnicę. Jak ją wsadzisz w ramę czy będzie wystawać na tyle żeby zmieścić mostek, ale powinien pasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A co w przypadku kiedy nie będzie pasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 To wtedy nie zamocujesz mostka, nie zamocujesz kierownicy i nie będziesz mógł jeździć. Pomierz co i jak i będziesz wiedział czy te 21,5 cm to wystarczająco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 23 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A opłaca się licytować te klamkomanetki ? Będą działać z moim osprzętem i przelozeniem 2/8 ? http://allegro.pl/shimano-600-ultegra-klamkomanetki-db-stan-i2290520236.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Jeszcze dodam ze kupiłem ta przerzutke za 43zl http://allegro.pl/przerzutka-tylna-shimano-rd-2300-od-1zl-bcm-w-wa-i2278776142.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Tak będą działać, zresztą już wcześniej w temacie podawałem Ci do nich link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Do ilu twoim zdaniem warto licytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Pójdą pewnie za 300 może 400 zł, a za ile licytować to Ci nie powiem, tyle ile są dla Ciebie warte. Sam czasem dokładam więcej jak nie chce mi się czekać albo część jest dość rzadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ostatnio nikt nie zalicytował teraz też jest małe zainteresowanie więc może tak wysoko nie pójdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Tak więc lepiej dla Ciebie, ale dziwne, że ostatnio nikt ich nie kupił. No i z tym małym zainteresowaniem to jest tak. Jest teraz 8 osób licytujących, plus ze 20 obserwujących i dwie albo trzy, które mają ustawioną aukcje w snajperze allegro, pod koniec zobaczysz jak będą się licytować. Godzina zakończenia też sprzyja podbijaniu ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jestem pewien że tak będzie tak samo było z widelcem ale szczególnie drogo nie poszedł A te klamki by pasowały ? http://allegro.pl/shimano-sora-klamkomanetki-i2299220979.html sprzedawca napisał że brak jednej obejmy na kierownicę ale to chyba mogę wziąć ze starych klamek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Obejmy ze zwykłych manetek raczej nie będą pasować do klamko-manetek, musiał byś kupić dodatkowo obejmę, ewentualnie podpytaj na forum szosowym np. bo oni powinni coś mieć, tutaj tego raczej nie znajdziesz bo to subforum jest prawie martwe. Edit: Co do samych klamek, cena od 1 zł, nowy użytkownik i chodliwy towar, trochę śmierdzi przekrętem, byłbym ostrożny. Ale klamko-manetki same w sobie raczej będą dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Które twoim zdaniem lepiej licytować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ja bym kontynuował te 600-tki. Te i tak ktoś ostro podbije pewnie a szkoda potem tracić pieniądze, oczywiście nie mówię, że to musi być wałek ale z reguły na allegro tak to wygląda. Ale warto popatrzeć na tą aukcję jak się zakończy, ja tak na pewno zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikip Napisano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nadal nie mam klamkomanetek póki co wyczekuje okazji jak żadnej nie będzie to kupię nowe Shimano sora 2/8. Teraz pytanie czy manetki dura-ace z przełożeniem 2/10 będą pasować na przełożenie 2/8 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Nie będą działać, 10 biegowe mają inne stopniowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.