Skocz do zawartości

[Klocki] Author czy Merida

kaapeo

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o klocki po v-ki, dużo osób kupuje widzę klocki Merida Green Brake, nie miałem okazji ich przetestować - posiadałem zawsze Author'a ABS-3CC, może ktoś miał jedne i drugie i jest w stanie powiedzieć, które lepiej się sprawdzają po dotarciu ? Czy różnicy między nimi nie ma, Cenowo meridy są tańsze niewiele. Szczególnie interesuje mnie opinia, które lepiej będą sprawować się na mokro.

Tak - to wiem, tylko pytanie - które lepsze. Myślałem też na klockami z wymiennymi okładzinami, ale do 50-60 zł (komplet na 2 koła) nic nie znajdę z wymiennymi

Chyba, że naprawdę lepsze będą te clark'sy od tych co wyżej wymieniłem...

Klocki v-brake Clark's CP513 70mm czerw. i czarne (2235837474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub te Klocki v-brake Clark's CPS959 wymienne okł. (2235837574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

lub też któreś z tych meridy hard

http://allegro.pl/listing.php/search?string=merida+hard&category=16464

co polecacie ? coś bym w sumie przygarnął z wymiennymi jeżeli siła jak i jakość hamowania ma być faktycznie lepsza :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...