kaapeo Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Chodzi o klocki po v-ki, dużo osób kupuje widzę klocki Merida Green Brake, nie miałem okazji ich przetestować - posiadałem zawsze Author'a ABS-3CC, może ktoś miał jedne i drugie i jest w stanie powiedzieć, które lepiej się sprawdzają po dotarciu ? Czy różnicy między nimi nie ma, Cenowo meridy są tańsze niewiele. Szczególnie interesuje mnie opinia, które lepiej będą sprawować się na mokro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinw Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Każdy z tych modeli jest godny polecenia. Podobna jakość pracy i żywotność. To absolutna czołówka wśród klocków bez wymiennych okładzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaapeo Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Tak - to wiem, tylko pytanie - które lepsze. Myślałem też na klockami z wymiennymi okładzinami, ale do 50-60 zł (komplet na 2 koła) nic nie znajdę z wymiennymi Chyba, że naprawdę lepsze będą te clark'sy od tych co wyżej wymieniłem... Klocki v-brake Clark's CP513 70mm czerw. i czarne (2235837474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub te Klocki v-brake Clark's CPS959 wymienne okł. (2235837574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub też któreś z tych meridy hard http://allegro.pl/listing.php/search?string=merida+hard&category=16464 co polecacie ? coś bym w sumie przygarnął z wymiennymi jeżeli siła jak i jakość hamowania ma być faktycznie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.