Skocz do zawartości

[1500 zł]Rower w lekki teren, miasto - MONTEGO ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.Po raz pierwszy goszczę na tym forum.Na wiosnę okazało sie że wszyscy w mojej rodzinie mają rowery a ja tylko zostałem z .....samochodem :( .Proszę o poradę. Chciałbym zakupic jakis rowerek na lekki teren i miasto.Wpadł mi taki http://allegro.pl/mo...2247109599.html Czy jest sens pakowac się w ten sprzęt? Mam 190cm wzrostu i ważę ok,115 kg.Proszę o poradę.Miło mi będzie jak zaproponujecie mi coś rozsądnego do ok.1500 zł.

Napisano
Proszę o poradę.Miło mi będzie jak zaproponujecie mi coś rozsądnego do ok.1500 zł.

Może Romet Orkan 2.0.Ma dobry osprzęt,aluminiową ramę.Dla Ciebie rama 21".Chyba wystarczyłaby,ale podaj dla pewności długość nóg(mierzona od krocza do podłogi).

Napisano

Może Romet Orkan 2.0.Ma dobry osprzęt,aluminiową ramę.Dla Ciebie rama 21".Chyba wystarczyłaby,ale podaj dla pewności długość nóg(mierzona od krocza do podłogi).

ok.80 do 82 cm

Napisano

i jak sie rower sprawuje?? interesuje mnie zwlaszcza, jak szybko smiga:)

Dla mnie jest ok.!! Na rowerze nie jeździłem 10 lat.na razie nie zamontowałem jeszcze prędkosciomierza ale ten wiatr w uszach i włosach jest zaje.......ty.Poprostu powrót do natury Samochód poszedł w odstawkę a ja wieczorkiem na wypady na razie ok.5-7 km.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...