ciuciubabka Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam rowerową brać. Forum czytam sobie już dość długo, ale pierwszy post dopiero teraz. Mianowicie kolega poprosił mnie o pomoc w doborze roweru. Budżet jest dość ograniczony (~1300 zł za wyposażonego trekinga) i najlepsze (przynajmniej osprzętowo) co w nim znalazłem to Kands Maestro. Problem jest taki, że nie znam kompletnie tej marki a sprzedaje je jakiś sklep przez Allegro. Raz, że chciałbym pomacać/zobaczyć jak to jest wykonane, dwa sklep stacjonarny to jednak jest mniejszy problem przy ew. gwarancji/reklamacji (nawet kosztem tych dodatkowych 10% kasy) Tak więc czy ktoś z Was nie orientuje się czasem czy gdzieś w Warszawie lub okolicach znajduje się sklep handlujący rowerami tej marki? Z góry dziękuję, Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m82pl Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam rowerową brać. Forum czytam sobie już dość długo, ale pierwszy post dopiero teraz. Mianowicie kolega poprosił mnie o pomoc w doborze roweru. Budżet jest dość ograniczony (~1300 zł za wyposażonego trekinga) i najlepsze (przynajmniej osprzętowo) co w nim znalazłem to Kands Maestro. Problem jest taki, że nie znam kompletnie tej marki a sprzedaje je jakiś sklep przez Allegro. Raz, że chciałbym pomacać/zobaczyć jak to jest wykonane, dwa sklep stacjonarny to jednak jest mniejszy problem przy ew. gwarancji/reklamacji (nawet kosztem tych dodatkowych 10% kasy) Tak więc czy ktoś z Was nie orientuje się czasem czy gdzieś w Warszawie lub okolicach znajduje się sklep handlujący rowerami tej marki? Z góry dziękuję, Krzysztof Sam szukałem tego roweru w Wawie ale bezskutecznie, ostatecznie zdecydowałem się na zakup bez oglądania, dziś ma dotrzeć do mnie przesyłka więc mogę zaproponować prezentację mojego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msjaszczura Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Sam szukałem tego roweru w Wawie ale bezskutecznie, ostatecznie zdecydowałem się na zakup bez oglądania, dziś ma dotrzeć do mnie przesyłka więc mogę zaproponować prezentację mojego modelu I jak? Zadowolony jesteś z zakupu? Kupuję właśnie damkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasia89 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Napiszcie coś więcej o tym rowerze bo ja również skłaniam się ku zakupie tego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.