Skocz do zawartości

Wrocław - Sobótka doliną rzeki Ślęży

tomekfpc

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

czy ktoś ostatnio jechał tą trasą i może podzielić się informacjami jak wyglada?

Da sie przejechać czy np w połowie trzeba jechać trasą numer 35 albo co gorsza "5" ?

Kup sobie mapę Okolice Wrocławia, część południowo-zachodnia a tam będzie odpowiedź. Generalnie, spokojnie da się dojechać pod Ślężę omijając ruchliwe drogi, niekoniecznie jadąc wzdłuż rzeki, choć polami owszem. :)

ups ;) zapomniałem wkleić trasę wg. wrower:

Wrocław (ołtaszyn) - Wysoka - Karwiany - Szukalice - Galowice - Wilczków - Pełczyce - Kuklice - Szczepankowice - Budziszów - Tyniec nad Ślęzą - Pustków Wilczkowicki - Damianowice - Ręków - Nasławice - Sobótka.

Mapkę kupię! thx

Ja przejechałam kiedyś zbliżonymi do Twojej planowanej trasy dwiema różnymi trasami (powrót inną drogą), tylko lokalne drogi boczne i polne.

Tu linki do moich tras:

Sobótka-Wrocław

Wrocław-Sobótka

Dało się przejechać :) I przejechałam to z mapą turystyczną bliskich okolic Wrocławia część pd-zach, o której wspomniał hm0 :)

ups ;) zapomniałem wkleić trasę wg. wrower:

Wrocław (ołtaszyn) - Wysoka - Karwiany - Szukalice - Galowice - Wilczków - Pełczyce - Kuklice - Szczepankowice - Budziszów - Tyniec nad Ślęzą - Pustków Wilczkowicki - Damianowice - Ręków - Nasławice - Sobótka.

Mapkę kupię! thx

W wiekszosci to jest czerwony szlak. Co zobaczysz na mapie.

http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=682790

Ruch znikomy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...