tomekfpc Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Hej, czy ktoś ostatnio jechał tą trasą i może podzielić się informacjami jak wyglada? Da sie przejechać czy np w połowie trzeba jechać trasą numer 35 albo co gorsza "5" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm0 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Hej, czy ktoś ostatnio jechał tą trasą i może podzielić się informacjami jak wyglada? Da sie przejechać czy np w połowie trzeba jechać trasą numer 35 albo co gorsza "5" ? Kup sobie mapę Okolice Wrocławia, część południowo-zachodnia a tam będzie odpowiedź. Generalnie, spokojnie da się dojechać pod Ślężę omijając ruchliwe drogi, niekoniecznie jadąc wzdłuż rzeki, choć polami owszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ups zapomniałem wkleić trasę wg. wrower: Wrocław (ołtaszyn) - Wysoka - Karwiany - Szukalice - Galowice - Wilczków - Pełczyce - Kuklice - Szczepankowice - Budziszów - Tyniec nad Ślęzą - Pustków Wilczkowicki - Damianowice - Ręków - Nasławice - Sobótka. Mapkę kupię! thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apaula Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ja przejechałam kiedyś zbliżonymi do Twojej planowanej trasy dwiema różnymi trasami (powrót inną drogą), tylko lokalne drogi boczne i polne. Tu linki do moich tras: Sobótka-Wrocław Wrocław-Sobótka Dało się przejechać I przejechałam to z mapą turystyczną bliskich okolic Wrocławia część pd-zach, o której wspomniał hm0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixingHead Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 ups zapomniałem wkleić trasę wg. wrower: Wrocław (ołtaszyn) - Wysoka - Karwiany - Szukalice - Galowice - Wilczków - Pełczyce - Kuklice - Szczepankowice - Budziszów - Tyniec nad Ślęzą - Pustków Wilczkowicki - Damianowice - Ręków - Nasławice - Sobótka. Mapkę kupię! thx W wiekszosci to jest czerwony szlak. Co zobaczysz na mapie. http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=682790 Ruch znikomy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.