ssslawecki Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Dostałem wiadomość: Szanowny Panie, Promocja dotyczy wymiany starszych amortyzatorów tylnych na nowe modele amortyzatorów firmy DNM. Po przysłaniu do nas swojego starego amortyzatora /dowolnej firmy/ my zamienimy go na nowy amortyzator firmy DNM o 40% taniej od ceny detalicznej. Na naszej stronie nie ma pełnego wyboru, dlatego proszę odwiedzić stronę producenta: http://www.dnmsuspension.com/index.html i tam skorygować swoje potrzeby. W przypadku, gdy nie jest on dostępny w chwili obecnej w naszym sklepie, możemy sprowadzić dowolny amortyzator na indywidualne zamówienie /przedpłata w wysokości 50%/. Czas oczekiwania uzależniony od zebrania min 10 szt. dowolnych zamówień. Przy dopłacie 150$ /koszty odprawy i przesyłki/ sprowadzamy "od ręki" w terminie 14 dni. Pozdrawiam Marcin K. /na wszelki wypadek skróciłem nazwisko/ BELMAR ul. Kwiatowa 19 05 070 Sulejówek Tel. +48 22 783 21 41 Tel. +48 500 24 11 25 Fax +48 22 783 33 45 www.bikechip.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Czyli z tego co rozumiem to może nawet być stary amortyzator od mojego makro?? :029: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RzemieN Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Tez mi to pierwsze na mysl przyszlo:D kupeimakro za 200zl i bede miec rower i amorek tanszy o 40% oczywiscie amorek tylny wart 20zl torche mija sie z celem ale nie wierze zeby przyjmowali dowolnej firmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 11 Marca 2006 Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Bierzesz RST z allegro i wysylasz Też nie wierzę w taką promocję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbike Napisano 12 Marca 2006 Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 A czemu nie ?? Marża na tych damperach moze byc spokojnie 100%-150%... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ssslawecki Napisano 13 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 ' date='11.03.2006, 14:15' post='169504']Bierzesz RST z allegro i wysylasz Też nie wierzę w taką promocję... Nie jestem w żaden sposób związany z akcją "wymiany" amorów czy sprzedającą je firmą. Po prostu widziałem reklamę. Teraz zobaczyłem ją też na stronie BB. Ale na razie większość zwolenników spiskowej teorii dziejów mnie przytłacza. Oczywiście jak komuś żal "dobrego" amora z makrokesza za 20 zł, to może nie wysyłać - ja nie zmuszam. Tylko, czy warto na tym etapie zakładać, że "wszyscy kłamią, tylko pole bywa szczere" ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 13 Marca 2006 Udostępnij Napisano 13 Marca 2006 W sumie bikechip.com to oficjalny dystrybutor DNM na Polskę, więc czemu miałaby nie być to prawda? Na głównej stronie wielki banner reklamujący taką akcję, więc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.