Skocz do zawartości

[owiewka]- rower górski- co wy na to?

kamilbro97

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Wpadłem na pomysł by zrobić małą owiewkę na kierownicy między dwoma przerzutkami. Owiewka będzie z blachy(na grubość blachy niklowanej) ale to jest inna blacha. Pod owiewką chcę umieścić lampkę i licznik.

Co wy na to?

Napisano

Prima aprilis juz był wiec może to tak na serio.........

A nie boisz sie, że jak wpadniesz w dziurę to się oskalpujesz? :P

Jeszcze zaostrz :P

Idąc za ciosem zamontuj sobie sportowy tłumik :D

Wybacz nie mogłem sie powstrzymać :]

Napisano

Po nicku sądząc masz 15 lat tak? Wygląda na to że to prawda że w dzisiejszych czasach dzieciaki znacznie wolniej dorastają. W moich wcale nie tak dawnych to takie pomysły miałem w wieku 10 lat a nie 15...

Ale pewnie że rób tą owiewkę skoro masz taką fazę. Mam fajny drewniany spojler który dorabiałem sobie kiedyś do Skody Rapid. Ja by co to mogę Ci oddać za darmo. Na pewno też gdzieś się go uda przyczepić. A to będzie dopiero ozdoba pierwsza klasa :thumbsup:

Napisano

Masz ciekawe podejście do ozdabiania roweru... Dla mnie będzie to wyglądało idiotycznie, ale o gustach się nie dyskutuje.

A rowery nie mają przerzutek na kierownicy. Manetki owszem, ale to nie to samo co przerzutki, nie używa się tych nazw zamiennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...