TomekKingpin Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam rozebrałem amortyzator przedni do malowania i tuleje ślizgowe (czy jak ona się nazywają) były zabezpieczone metalowymi obręczami które się zniszczyły podczas wyjmowania moje pytanie jest następujące jak je zamontować z powrotem i jak zabezpieczyć zeby nie ruszaly się. zdjęcie zamieszczam zęby każdy zrozumiał o co mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawior Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Tyś widział tuleje ślizgowe?? To są uszczelki kurzowe. Jaki masz widelec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekKingpin Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 widelec to "RST Gila lockout 100mm" albo ten nie wiem może to ten sam "RST Gila TnL ,blok., skok 100mm" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.