Trystul Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Co powiecie na takie wdzianko ? http://i41.tinypic.com/33bfyhw.jpg zdjecie zrobione na plantach w zeszlym sezonie ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikavior Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 o damn! Jedyny komentarz jaki mi się nasuwa Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdi Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 pewnie ma duże powodzenie u płci przeciwnej ;-) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 ale jak na to nie patrzeć z medycznego punktu widzenia bardzo dobre rozwiązanie, "jajka" mają większą swobodę ruchu, nie są ugniatane i mogą utrzymać niższą temperaturę, więc na pewno redukuje to problem bezpłodności związany z kolarstwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Za to rower ma pod kolor do spodenek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pedziwiatr Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Chciałoby się powiedzieć: "nie, no bez jaj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
after Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 AAa, moje oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 kruca fuks ale rodzynek. Dwa lata temu pod koniec wakacji widziałem na plantach jak straż miejska zwija rowerzystę ubranego w stringi i muchę (pewnie to był Anglik). Jak bym miał aparat to by było foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 OMG, skąd ci ludzie się biorą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timex550 Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 JemJogurt Jak widać z Krakowa PS. Oczywiście bez obrazy dla mieszkańców Krakowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekw Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 to musi być jakiś admin albo mod, skoro ten wątek nie został jeszcze zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 JemJogurt Jak widać z Krakowa PS. Oczywiście bez obrazy dla mieszkańców Krakowa. a no, jakoś tak nie zwróciłem uwagi na temat, albo zapomniałem jaki jest, niewiedzieć czemu :|. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Franio Napisano 4 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Haha, dobre. To ja zamykam, choć z Krakowa chyba nikogo w administracji nie mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.