fankiusz Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam Czy ktoś wie kto aktualnie jest dystrybutorem Treka na rok 2012 .Podobno SSC już nie jest. Interesuje mnie zakup Trek X-Caliber 2012 . Dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam Czy ktoś wie kto aktualnie jest dystrybutorem Treka na rok 2012 .Podobno SSC już nie jest. Interesuje mnie zakup Trek X-Caliber 2012 . Dziękuję za odpowiedzi. Z tego co widzę na stronach Treka nadal wskazuje na SSC. Skąd taka informacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fankiusz Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Od nich samych. Podobno nie rozsyłają rowerów do sklepów . W jednym sklepie odpowiedzieli mi ze od 1go kwietnia bedzie nowy dystrybutor . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nemo2009 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Interesuje mnie zakup Trek X-Caliber 2012 . Zobacz w sklepie krysport.Mają tegoroczne rowery w ofercie.Najdroższy to Mamba,ale warto zadzwonić i się dopytać o model,którego chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.