Skocz do zawartości

[Gniezno] Ciekawe trasy?

kitwie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siema, jeśli jest tu ktoś z Gniezna i okolic. Prosze niech się podzieli gdzie jeździ i gdzie są jakieś ciekawe trasy. Chodzi mi o gernealnie o XC. Asfalt, szutr,piasek, las etc.

Napisano

Słabo informują na lokalnych interentowych portalach sportowych oraz inforamcyjnych. A tu pewnie na forum było ale nie spojrzałem. Dobrze, że mam rower w cześciach bo bym żałował. Ale dzięki za info sprawdzę sobie tą traske.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam! Cieszę się, że widzę nazwę swojego miasta w temacie, niestety dalej co do zgodności gorzej. Ja preferuje raczej spokojne, niezbyt wymagające trasy o twardej nawierzchni, jako amator jeżdżę raczej rekreacyjnie. Jeśli Ci to pomoże, mogę podać linki do moich ulubionych tras: 1, 2, 3. Dla Ciebie pewnie bardziej interesujące wydałyby się leśne trakty, ale te trudno nanieść na mapę. Choć las Jelonek i Miejski oferują sporo dobrych tras, można np. od ul. Leśnej dotrzeć do Kędzierzyna, sporo wzniesień, wąskich przesmyków i zabawa gwarantowana. Zachęcam do eksploracji tych terenów, niestety map szlaków leśnych nie uświadczysz.

Pozdrawiam,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...