Skocz do zawartości

[sklep internetowy] www_vincere_pl przykład bezczelności sklepu

montell81

Rekomendowane odpowiedzi

Kilo mi też trudno było sobie to wyobrazić, ale jak widać wyobraźnia moja tak szeroko nie sięga.

Wydaje się, że przesadzasz z interpretacją skoro nazywasz szantażowaniem komentarzami wystawienie przeze mnie dwóch negatywów na 319 komentarzy w ciągu blisko dziewięciu lat. Nie wiem skąd też u Ciebie liczba mnoga co do anulowanych przeze mnie komentarzy, bo jest ich 1 (słownie jeden).

Poza tym jeśli dla Ciebie treść mojego komentarza dla sklepu Vincere świadczy o urąganiu to ciężko mi zrozumieć Twoje rozumowanie, co zapewne nie tylko ja zauważam.

Jeśli negatyw w odpowiedzi na komentarz neutralny (do tego niczym nie uzasadniony bo błąd popełnił sprzedający), uważasz za komentarz na poziomie, to prezentujemy różne poziomy.

Pozdrawiam

Kilo, ja też nie widzę żadnego szantażu w komentarzu montell'a, to co napisał jest jak najbardziej uzasadnione, regulamin allegro zabrania wystawiania przedmiotów, których się nie posiada, więc równie dobrze montell mógł zgłosić sprawę do allegro i zawiesić konto vincere.

regulamin allegro zabrania wystawiania przedmiotów, których się nie posiada, więc równie dobrze montell mógł zgłosić sprawę do allegro i zawiesić konto vincere.

Zakład, że nie zawieszą mu konta? Nie podcina się gałęzi na której siedzi kura znoszaca złote jajka. Sklep płaci kupę kasy za prowizje, więc takie naginanie regulaminu mu nie zaszkodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...