Marcin5611 Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam Mogę tanio kupic dlugie gripy ale nie wyobrazam sobie z nimi jazdy i mam teraz pytanie czy mozna jakos skrocic chwyty?? Moze ktos robil cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Ja skracałem chwyty neoprenowe Richeya jak montowałem gripshifty. Po prostu przymierzyłem i uciąłem odpowiedni kawałek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 6 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Sory w sumie zle to ujołem:( nie chodzi mi o chwyty kierownicy a o rączke gripu Dlugie maja 80mm a czy mozna jes skrocic na te 40mm czyli tyle ile maja krotkie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma [JFK] Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 W sumie to wszystko się da :wink: nie ma w tamtej dalszej części mechanizmu, więc nie widze problemu - piłka w dłoń i jazda :mrgreen: potem tylko papierem ściernym i powinno być OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 7 Marca 2006 Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Długich gripów nie można ciąć, bo mają także mechanizm na drugim końcu(mechanizm, nie mechanizm, ale coś tam siedzi no ), mogłoby to spowodować że ich praca stała by się cieższa itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 7 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A moze jednak ktos probowal? ew. ktos wie jak wyglada budowa gripow z dlugim chwytem? tzn czy jest od polowy chwytu jakis mechanizm(co kolwiek co wplywa na dzialanie) czy nic nie ma...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jest na drugiej połowie też, takie coś, po czym jezdzi ten chwyt Taką budowę przynajmniej miały 7.0 HalfPipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.