pomirot Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Carbonox nie jest izotonikiem, tylko mieszanką cukrów. Na opakowaniu jest instrukcja stosowania: zalecane 30 min przed wysiłkiem i 30 min po wysiłku. Co do Isostara to mi najbardziej leży limon, nie jest taki słodki i plastikowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trupek Napisano 3 Września 2012 Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Wiem ,że to nie izotonik ale zawsze jak stosuje carbo to spisuje się znakomicie, tj. pompuje szybko paliwo do mięśni ,dzięki temu wzmaga się apetyt na wysiłek przy okazji dobrze nawadnia ,a zarazem spożywając nawet większą ilość nigdy nie powodowało u mnie zamulenia tylko wprost przeciwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krazen Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Co do tego izotoniku z biedronki to nie polecam. Stosowałem przez 2 tygodnie i po skurczach jakich dostalem na maratonie nigdy wiecej. Teraz tylko woda wysokomineralizowana + sok z winogron w odpowiednich proporcjach i jest rewelacja. No i na pewno zdrowiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabriel86 Napisano 21 Września 2012 Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mam pytanie do kolegów startujących w zawodach... Czy spotkaliście się z używaniem takich specyfików jak: - dorian nox pump czy też - mezomorf ? Może ktoś pił to i może przedstawić pełny obraz reakcji organizmu? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 26 Września 2012 Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Niech się każdy o swój portfel tylko martwi. Nic nikomu do czyjegoś portfela. Ja proponuję potestować izotoniki różnych producentów np. na treningach zbliżonych intensywnością do tej, jaka jest na maratonie i wybrać ten, który będzie najbardziej odpowiadał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.