bfkiller Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam, nie mam dużej wiedzy związanej z rowerami i osprzętem, dlatego chciałem się poradzić Was użytkowników forum, czy rower: FELT Q720 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2234472237 jest warty tej ceny za jaką jest wystawiony i czy nadaje się on na pierwszy rower do jazdy szosowej, terenowej (lasy, wały itp.). Czy może lepiej na początek kupić rower tańszy, jeśli tak to czy można prosić o propozycje? Z góry dziękuję za wszystkie uwagi i spostrzeżenia.
krychood Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Dobry rower na dość fajnym osprzęcie, lecz cena mocno przesadzona o jakieś 1000zł za dużo (jak nie więcej). Za tę cenę to nie warto.
pit1 Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Osprzęt nie powala, amortyzator słaby. Jak za taką cenę to można znaleźć zdecydowanie coś lepszego. Szukaj bez bez tarcz na początek bo do takiej jazdy jak piszesz v-ki dadzą spokojnie radę. Po za tym podany model ma ramę 21,5 na pewno pasuje? Przymierzałeś się do takiej ramy?
nemo2009 Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 lecz cena mocno przesadzona o jakieś 1000zł za dużo Właśnie,może dlatego,że z Irlandii.Polak głupi i kupi?Osprzęt bardzo przeciętny za tę cenę.
bfkiller Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Napisano 2 Kwietnia 2012 A macie jakieś propozycje innych rowerów? Może tańszych, kiedyś myślałem o Krossie Hexagon V6 a może są inne lepsze a w podobnej cenie?
pit1 Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 To napisz jaki masz wzrost, wagę i do jakiej kwoty chcesz kupić bika. Podałeś rower za 2900 a za tą kwotę można już mieć naprawdę fajny sprzęt. Najlepiej poszukaj modeli z 2011 roku. Może jeszcze coś znajdziesz. Jak coś znajdziesz to podaj kilka linków to ci pomożemy. Za mało dałeś danych i ciężko coś doradzić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.