Skocz do zawartości

[rowe] felt q720 -aukcja

bfkiller

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

nie mam dużej wiedzy związanej z rowerami i osprzętem, dlatego chciałem się poradzić Was użytkowników forum, czy rower: FELT Q720 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2234472237 jest warty tej ceny za jaką jest wystawiony i czy nadaje się on na pierwszy rower do jazdy szosowej, terenowej (lasy, wały itp.). Czy może lepiej na początek kupić rower tańszy, jeśli tak to czy można prosić o propozycje?

Z góry dziękuję za wszystkie uwagi i spostrzeżenia.

Napisano

Dobry rower na dość fajnym osprzęcie, lecz cena mocno przesadzona o jakieś 1000zł za dużo (jak nie więcej). Za tę cenę to nie warto.

Napisano

Osprzęt nie powala, amortyzator słaby. Jak za taką cenę to można znaleźć zdecydowanie coś lepszego. Szukaj bez bez tarcz na początek bo do takiej jazdy jak piszesz v-ki dadzą spokojnie radę. Po za tym podany model ma ramę 21,5 na pewno pasuje? Przymierzałeś się do takiej ramy?

Napisano

A macie jakieś propozycje innych rowerów? Może tańszych, kiedyś myślałem o Krossie Hexagon V6 a może są inne lepsze a w podobnej cenie?

Napisano

To napisz jaki masz wzrost, wagę i do jakiej kwoty chcesz kupić bika. Podałeś rower za 2900 a za tą kwotę można już mieć naprawdę fajny sprzęt. Najlepiej poszukaj modeli z 2011 roku. Może jeszcze coś znajdziesz. Jak coś znajdziesz to podaj kilka linków to ci pomożemy. Za mało dałeś danych i ciężko coś doradzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...