Skocz do zawartości

[koła] zaplatanie koła! gdzie w lubuskim?

outvec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich serdecznie, szukam warsztatu, sklepu, osoby która w profesjonalny sposób zaplecie mi koła z nowymi obręczami?!?

Najlepiej w woj. Lubuskim lub gdzieś w okolicy.

Z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiam.

Napisano

Witam wszystkich serdecznie, szukam warsztatu, sklepu, osoby która w profesjonalny sposób zaplecie mi koła z nowymi obręczami?!?

Najlepiej w woj. Lubuskim lub gdzieś w okolicy.

Z góry wszystkim dziękuję i pozdrawiam.

Jeżeli nie masz jakichś dziwnych obręczy, czy piast, to spróbuj sam to poskładać. Instrukcje w internecie. Do warsztatu podrzuć koła jedynie na centrowanie. Oszczędzisz kasę i zyskasz sporo satysfakcji

Napisano

Piasty to "shimano hb-m475" oraz "shimano hf-m475" obręcze muszę jeszcze dokupić. Można by zapleść samemu ale zabawa jest z doborem długości szprych itp. Wolałbym jednak dać komuś kto robi to nie pierwszy raz...

Napisano

Mała mieścinka: Łęknica, w miarę blisko mam Żary ewentualnie Zielona Góra, pojechać tam to żaden problem ale już chodzić po mieście i szukać sklepu, warsztatu gdzie zrobią mi to dobrze i za przyzwoita cenę to trochę szkoda czasu, jak by ktoś znał sklep lub warsztat naprawdę godny polecenia w tych miastach to proszę o pomoc.

Napisano

Dzięki bardzo, a w Zielonej Górze zna ktoś może kogoś lub sklep, bo tam często przejazdem jestem i troszkę bardziej by mi pasowało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...