Cobbra Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam. Aktualnie jeżdżę 7 letnim Giantem Rock. Uzbierałem 3000zł na nowy rower. Wybór padł na mtb. W internecie znalazłem meride matts tfs 500-d 2011 za ok. 2800zł i przyznam, że od pierwszego wejżenia mi sie spodobała. Mimo wszystko wolałbym kupić rower niedaleko, aby też serwis mieć na miejscu. W pobliskim sklepie Gianta, gdzie kupiłem już wcześniejszy model spodobał mi się giant talon 2 za 3049zł. Proszę przybliżcie mi chociaż w częście coś o tych roweruch. Pod uwagę biorę te 3 modele.
Foxi Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 Jak możesz to daj linki do rowerów - to ułatwi sprawę.
Cobbra Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Napisano 1 Kwietnia 2012 Proszę: Merida Matts tfs 500-d 2011 http://www.rowerymerida.pl/produkt23/matts-tfs-500-d-rower-merida.html Giant Talon 2 2012 http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.2/9166/49295/
Foxi Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 To ja proponuje może rowery Cube, w sklepach Ski Team są promocje na rowery z sezonu 2011. Al bo na allegro: Cube attention albo Cube Acid (wyższy mode ale trzeba dopłacić).
Cobbra Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Napisano 2 Kwietnia 2012 Już nie chcę robić sobie mętliku w głowie patrząc na inne modele tym bardziej, że moje dwa wybrane mi się podobają. Napisałem to dlatego żebyście po krótce ocenili mi te rowerki i ewnetualnie pobawili się we wróżki i powiedzieli mi z którego byłbym bardziej zadowolony biorąc pod uwagę to, że gianta mogę kupić na miejscu, a meride musiałbym zamówić.
piotrek87 Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Z tych dwoch lepiej wypada Merida. First Air to całkiem sensowny amorek. O tym rowerze caly watek byl: [Rower] Merida TFS 500-D oraz 5 innych rowerów, który wybrać? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Mysle ze rowerej jest wart rozwazenia w cenie okolo 2500 zl, jezeli oczywiscie pasuje Ci jego geometria
Cobbra Napisano 3 Kwietnia 2012 Autor Napisano 3 Kwietnia 2012 Ten wątek przeczytałem dość dogłębnie. Z kupowaniem roweru przez internet to trochę tak jak kupowanie kota w worku. Czy mi pasuje pewnie przekonam się dopiero jak mi ją przywiozą. Mam 173cm wzrostu i ważę 63kg może to coś pomoże. Porównując do mojego 7 letniego gianta geometrycznie te rowery bardzo się różnią ? Wolę się upewnić żebym po zakupie nie zostać z ręką w nocniku.
piotrek87 Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Podaj parementry swojego roweru (dlugosci rur, katy) to bedzie mozna porownac.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.