Skocz do zawartości

[przerzutka]

pudeleQ

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakis czas temu wymieniłem przerzutke z Shimano Altusa na Sram 4.0 a niedawno na 3.0 bo stara uległa uszkodzeniu :) I mam pytanie, czy zrobiłem dobry interes? Sram jest uznawana za jedną z najlepszy firm w produkowaniu przerzutek, ale moze jednak ja o czymś nie wiem ... Z góry dziekuje

nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym temacie...

"Czy zrobiłem dobry interes ?" - To Ci czas pokaże... nie napisałeś do czego chcesz używac tej przerzutki (do jakiej jazdy) więc ciężko jest powiedzieć czy interes był dobry...

tez nie bardzo wiem o co chodzi w tym temacie

Czy zrobiles dobry interes ? No jezeli kupiles te przerzutke za 1 zl to rzeczywiscie dobry interes, jezeli kupiles ja za 1k zl to interes z tego wyszedl mierny...

Jezeli chcesz cos wiedziec o tej przerzutce to wystarczylo poszukac, chocby tu: mtbr.com

ale moze jednak ja o czymś nie wiem

np. o tym, ze temat powinien byc w dziale: naped

tylna czy przednia ?

1. Nie szukales odpowiedzi sam

2. Zly temat (w zlym miejscu)

3. Nie wiemy za ile kupiles

4. Nie wiemy nawet czy chodzi o przednia czy o tylna przerzutke

wiec nie spodziewaj sie wielkich wywodow/recenzji w tym temacie

Pisałem juz ze 3.0 :) bo 4.0 rozwaliłem:P a teraz chyba znów bede miał 4.0, bo kupiłem uzywaną, tylko musze oczyscic ze smaru. Apropo czyszczenia, to moze ktos by mi powiedział czym skutecznie usune stary smar? Odrazu mówie ze jest on w duzej ilosci. Z góry thx, sry za off topic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...