pudeleQ Napisano 6 Marca 2006 Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Witam, jakis czas temu wymieniłem przerzutke z Shimano Altusa na Sram 4.0 a niedawno na 3.0 bo stara uległa uszkodzeniu I mam pytanie, czy zrobiłem dobry interes? Sram jest uznawana za jedną z najlepszy firm w produkowaniu przerzutek, ale moze jednak ja o czymś nie wiem ... Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duckbill Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 nie bardzo rozumiem o co chodzi w tym temacie... "Czy zrobiłem dobry interes ?" - To Ci czas pokaże... nie napisałeś do czego chcesz używac tej przerzutki (do jakiej jazdy) więc ciężko jest powiedzieć czy interes był dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 9 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 Jazda częściowo w terenie, raczej wiecej po szosie, czasami lubie poszalec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plotr Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 tez nie bardzo wiem o co chodzi w tym temacie Czy zrobiles dobry interes ? No jezeli kupiles te przerzutke za 1 zl to rzeczywiscie dobry interes, jezeli kupiles ja za 1k zl to interes z tego wyszedl mierny... Jezeli chcesz cos wiedziec o tej przerzutce to wystarczylo poszukac, chocby tu: mtbr.com ale moze jednak ja o czymś nie wiem np. o tym, ze temat powinien byc w dziale: naped tylna czy przednia ? 1. Nie szukales odpowiedzi sam 2. Zly temat (w zlym miejscu) 3. Nie wiemy za ile kupiles 4. Nie wiemy nawet czy chodzi o przednia czy o tylna przerzutke wiec nie spodziewaj sie wielkich wywodow/recenzji w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 9 Marca 2006 Udostępnij Napisano 9 Marca 2006 EDIT: Przed chwilą napisałem co innego, ale teraz zobaczyłem że chodzi ci o Altusa (o tej porze już mam probelmy z mysleniem ). No więc altus --> 4.0 = dobry wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 11 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Pisałem juz ze 3.0 bo 4.0 rozwaliłem:P a teraz chyba znów bede miał 4.0, bo kupiłem uzywaną, tylko musze oczyscic ze smaru. Apropo czyszczenia, to moze ktos by mi powiedział czym skutecznie usune stary smar? Odrazu mówie ze jest on w duzej ilosci. Z góry thx, sry za off topic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.