Skocz do zawartości

[Rower]- Maja Włoszczowska.......jaka waga

Rekomendowane odpowiedzi

Interesuje mnie waga roweru wyżej wymienionej dziewuszki :) Kiedyś oglądałem pewien program za, którym nie przepadam i ww. Pani opowiadała, że jej mechanik zdziera nawet lakier , żeby zaoszczędzić 100gr. Orientuję się ktoś apropos tego tematu

P.s. Myślę, że temat jest zbyt ogólny, aby umiejscowić go w dziale "mania lekkości"

Pozdrawiam

Wszyscy zdziwieni. Pamiętajcie że ten sprzęt przy maksymalnym katowaniu ma dowieźć Majkę do mety. Stąd ten kompromis pomiędzy wagą i wytrzymałością. Gdyby chodziło o konkurs na wagę myślę że team spokojnie dałby Jej rower 7kg albo lepiej.

Dałoby radę dużo lżej, ale mechanik się wypowiadał, że dużo ograniczają ich sponsorzy.

Jeżeli rzeczywiście jest to kwestia sponsorska to rzecz jest zatrważająca-mistrzyni świata oraz srebrna medalistka IO musi ograniczać się finansowo jeżeli chodzi o sprzęt

W tym momencie wychodzi sprawiedliwość- średniej klasy piłkarz bez większych sukcesów zarabia tyle, że nie musi się bać o przyszłość

Chociaż wątpie że kwestia finansowa odgrywa rolę w tym wypadku

Jeżeli rzeczywiście jest to kwestia sponsorska to rzecz jest zatrważająca-mistrzyni świata oraz srebrna medalistka IO musi ograniczać się finansowo jeżeli chodzi o sprzęt

W tym momencie wychodzi sprawiedliwość- średniej klasy piłkarz bez większych sukcesów zarabia tyle, że nie musi się bać o przyszłość

Chociaż wątpie że kwestia finansowa odgrywa rolę w tym wypadku

Ale tu chodzi o to ze dani sponsorzy poprostu nie posiadają już w swojej ofercie lżejszych komponentów, a umowa nie pozwala na stosowanie innych lzejszych

Tapatalk'nięte z androida

Czy ona musi robić to czego chce sponsor? Taka jest zasada sponsoringu - ja płacę za to żebyś pokazał mój produkt. To nie tylko bezpośrednio przerzutka, rama czy koła, to także pieniądze wyłożone na gaże zawodników. Inną dosyć powszechną techniką jest użytkowanie czegoś innego z logo sponsora - to trochę zawstydzające dla niego no ale co robić.

Sponsor jest tak ważny, że czasami zawodnicy łamią prawo. Gunn Rita która zdobyła olimpijske złoto zamiast na mecie podnieść flagę Norwegii podniosła flagę.... meridy :) Podstawowym zakazem olimpijskim jest reklama (przynajmniej wtedy tak było). Przecież na pewno nie zrobiła tego bo jest zapominalska hehe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...