Spokogostek Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam. Mam problem z moim amortyzatorem Rst Launch Ra 130mm, a mianowicie amortyzator początkowo prauje dobrze ale po chwili zachowuje się jakby "nałykał się powietrza" sztywnieje i się w ogóle nie ugina, nie pomogło wyjęcie elastometru, Jedną ciekawą rzeczą jest to iż po odkręceniu korka od sprężyny i wkręceniu go, amor chwilowo znów pracuje dobrze. W czym tkwi problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 U kolegi też był sztywny, to jak coś robił i odkręcił podany tu korek i przez przypadek go omielił czy coś i udało mu się później go zakręcić to pracował idealnie nawet pod wagą 45 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akuku Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 a co zrobić jeżeli w lewym teleskopie łądnie da się regulować twardość a w prawym też sie da ale jest bardzo duzy opó ;/ dodam zę stało się to jak wkręciłem go niechcący na maxa da się jakośto naprawić ??? Regulacja dziłą normalnie tylko jest bardzo ciężko regulowqać prawym . Lewy bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spokogostek Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 lewy (taki czarny) jest od regulacji napręzenia wstępnego a prawy od tłumienia, spróbuj na początek zdjąć same pokrętło i zobacz co tam się dzieje, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 może zrób serwis? smarownie na pewno pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spokogostek Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Ale Fail zapomniałem dopisać że swojego już naprawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.