Skocz do zawartości

[Giełda] Ilość postów wg regulaminu. Rozdzielność Kupię i Sprzedam.

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie przeczytałem, że od niedawna obowiązuje obowiązek napisania 200 postów przed publikacją w dziale "Giełda". W regulaminie nadal jest zapis 50postów i 30dni. Która informacja jest poprawna?

Czy limity postów musza być nałożone na cały dział "Giełda"? Proponuje oddzielne limity dla "Kupię" i "Sprzedam". Wydaje mi się, że kupujący są mniej groźni, ze względu na mniej komercyjny charakter. Np. w tym momencie potrzebuję "dziwną" i tanią sztycę o średnicy "25,6" i nie mam gdzie tego zakomunikować.

Na koniec dodam, że uważam, że forum sporo traci na takich ograniczeniach. Pomijając, że przybywa wiele bzdurnie nabitych postów, to użytkowników może ominąć wiele okazji, które nie mogą pojawić się w dziale "Sprzedam". Może jakieś referendum w tej sprawie?

• Mod Team

1) Kolego, najpierw dokładnie sprawdź, a później pisz - obowiązuje 50 postów i 30 dni, ale tylko na dział sprzedam, na pozostałe nie ma żadnego ograniczenia

2) Forum to nie allegro

3) Niejedna osoba już nabijała posty i traciła możliwość pisania czegokolwiek na forum, także przed spamowaniem sugeruję się zastanowić :c

Zamykam, bo temat już się przewijał i nie ma nic więcej do powiedzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...