down32 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam! Proszę o klasyfikację grup szosowych takich marek jak w temacie tj. shimano, campagnolo, sram. Szukałem w google ale niestety nie znalazłem, pewnie dlatego, że nie potrafię prawidłowo sformułować to co szukam. Z góry dziękuję . Pozdrawiam Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigos97 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 http://www.forumrowerowe.org/topic/41726-grupy-osprzetu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
down32 Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dzięki wielkie. O to mi właśnie chodziło. Ale mam jeszcze jedno pytanie, na którym miejscu znajduje się grupa campagnolo athena 11s? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moloch89 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Między Centaurem a Chorusem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.