JacobFly Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam. Dzisiaj podczas przejażdżki moim Hexagonem v4, gdy wpadłem na małą hopke, miałem wrażenie ze coś mi odpadło. Na miejscu znalazłem jakąś część plastikową, do której zdjęcia zamieszczam link. Czy jest to coś z roweru, i czy jest to coś ważnego? Zaznaczam, że jechałem jeszcze potem rowerem i nie zauważyłem by coś się zmieniło w jego działaniu. Link: http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc02637oq.jpg/ Z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klon Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 to jest część z siodełka - taka zaślepka zaczepu do lampki czy np. torby podsiodłowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacobFly Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Czyli nic ważnego i bez obaw nadal mogę jeżdzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość voytec Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Pewnie że możesz. PS to zapięcie nazywa się ICS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacobFly Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Dziękuje wam panowie za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Mam coś podobnego i nawet nie wiem jak tego użyć i do czego Można jeździć.... jeszcze nie widziałem tam podczepionego światełka czy torby.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Są światełka i torebki na ICS, tę zaślepkę wyjmujesz i wkładasz nowy zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 no to już wszyscy wszystko wiedzą, zamykam temat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.