Skocz do zawartości
  • 0

Co to za część?

Gość Kuba

Pytanie

Napisano

Witam. Dzisiaj podczas przejażdżki moim Hexagonem v4 miałem wrażenie ze coś mi odpadło. Na miejscu znalazłem jakąś część plastikową, do której zdjęcia zamieszczam link. Czy jest to coś z roweru, i czy jest to coś ważnego. Zaznaczam, że jechałem jeszcze potem rowerem i nie zauważyłem by coś się zmieniło w jego działaniu .

Link:

http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc02637oq.jpg/

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jest zaślepka od siodełka. Na tyle siodełka pod spodem jest taki system do mocowania np torby lub lampki. Jeśli się z niego nie korzysta jest zaślepiony tą zaślepką.

Napisano

Witam. Dzisiaj podczas przejażdżki moim Hexagonem v4 miałem wrażenie ze coś mi odpadło. Na miejscu znalazłem jakąś część plastikową, do której zdjęcia zamieszczam link. Czy jest to coś z roweru, i czy jest to coś ważnego. Zaznaczam, że jechałem jeszcze potem rowerem i nie zauważyłem by coś się zmieniło w jego działaniu .

Link:

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Zobacz czy czasem nie odpadła Ci zaślepka na światełko odblaskowe w siodle :)

Napisano

to jest od siodełka, tam pod nim się to wkłada, ale też nie mam pojęcia do czego to służy. obstawiałam, że po wyjęciu tego można zaczepić sakwę, ale nadal nie jestem pewna :P

Napisano

to jest od siodełka, tam pod nim się to wkłada, ale też nie mam pojęcia do czego to służy. obstawiałam, że po wyjęciu tego można zaczepić sakwę, ale pewności nie mam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...