hugo28 Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 witam wszystkich użytkowników. Mam pewien problem,zreszta jak każdy kto chce cos kupic obecnie posiadam jakąś MERIDE MTB ale dokladnie nie wiem jaki model bo odkupiona od kumpla i teraz chciałbym kupić coś lepszego w przedziale 1500-1800zl przedewszystkim coś lżejszego.Obecnie na rowerze pokonuje codziennie 20km do i z pracy po normalnych szosach wiec MTB odpada. Mam kilku faworytów które bardzo mi sie spodobaly Scott sportster Giant escape 2 Specialized sirrus Trek 7.3 FX i dwa tytułowe które najbardziej mi sie spodobały Carrera crossfire 2 Voodoo marasa jeżeli ktoś z forumowiczów wie coś o tych rowerach to bardzo bym prosił o opinie. Z góry dzięki i pozdrawiam. P.S. Voodoo mi najbardziej przypadł do gustu
Wojtek759 Napisano 17 Kwietnia 2012 Napisano 17 Kwietnia 2012 Ja bym brał VooDoo. Sam taki kupiłem tylko ze HooDoo i też zastanawiałem się czy nie Carrera Jednak VooDoo lepiej wyglądał i trochę lepszy osprzęt od Carrery w tej samej cenie. Co do reszty to się nie wypowiadam bo nie widziałem na żywo.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.