misiek1994r3 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam! Od pewnego czasu mam plany aby przeserwisować swojego dampera jakim jest HV Shock montowany oryginalnie do ramy Giant AC. Poszukując jakiejś instrukcji która by mnie poprowadziła podczas serwisu natknołem się na coś takiego http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=56408 .I tu nasuwa się moje pytanie, czy ten poradnik nadaje sie rowniez do HV Shock'a? Czytałem że jest to damper produkowany przez gianta własnie na licencji Fox'a vanilla R. Jak myślicie nic mnie nie zaskoczy? W środku bedzie to samo co w fox'ie z poradnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werty51 Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 · Ukryte przez safian, 2 Kwietnia 2012 - Mięsny jeż :D Ukryte przez safian, 2 Kwietnia 2012 - Mięsny jeż :D Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! kaszanka!!!!!!!!!!!! Mienzny jesz mienzny jesz hu* ciw dupe i mu też Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.