R4d Napisano 31 Marca 2012 Napisano 31 Marca 2012 Cześć. Chciałbym kupić rower crossowy do 2000zł - zależy mi na uniwersalności, będę na nim jeźdźił po różnym terenie, od asfaltu po las. Wzrostu mam 185cm, a ważę 79kg. Znalazłem takie oferty: Rower Agang Ritual 6.0 czarno-złoty 2011 www.e-rower.pl - Rowery to nasza pasja: ZENITH 2010 MERIDA CROSSWAY TFS 100-D 2011 wysyĹka gratis !!! - Rowery Trekingowe i Crosowe koĹa 28" - Sklep internetowy rower-sport.pl http://www.profibike...-215-p-440.html Rower crossowy Unibike Viper Gts 2011 | Sklep Rowerzysta.pl rowery Rower KTM Life Track 2011 Z chęcią usłyszałbym o nich opinie lub propozycje innych rowerów. Z góry dzięki!
marcinBB Napisano 31 Marca 2012 Napisano 31 Marca 2012 Hmmm,ja jeste mza tym unibikiem,jakos nabardziej mi pasuje i osprzetem i w ogóle,a od siebie polecam Bocas trk 500 limited,za 1300zl moze wyrwiesz nowego,a ma fajny osprzet,dynamo w piascie,lampy ledowe,bagaznik,blotniki,przezutka tyl shimano deore,manetki shimana acera lub altus,sztyca amortyzowana,siodlo selle royal freccia, i duzo innych ######ek,polecam bo sam mam,rower ma dopier 200km przebiegu,ale na razie jest git!
R4d Napisano 31 Marca 2012 Autor Napisano 31 Marca 2012 Dzięki, marcin. Czy jest jeszcze ktoś w stanie spośród podanych przeze mnie rowerów wymienić najlepsze modele i powiedzieć, dlaczego akurat te? Czy po prostu unibike jest tu najlepszym wyborem? Jeśli nie, to wciąż proszę o pomoc chcociaż przez wskazanie najsłabszych z grupy bądź podanie jakichś alternatyw. Z góry dzięki!
Obes Napisano 31 Marca 2012 Napisano 31 Marca 2012 Unibike wcale nie jest najlepszym wyborem, A-gang jest lepiej wyposażony, co prawdad roższy ale ma powietrzny amor i manetki deoreco daje napęd na równym poziomie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.