xwiewiurx Napisano 23 Maja 2012 Napisano 23 Maja 2012 ok mam kolejny suport do odkrecenia i chyba znow sie okazuje ze nie mam do niego narzedzi :/ bede niedlugo w pl i tam chce sie obkupic w narzedzia bo w uk drozej wychodza dlatego chcialbym sie zapytac jakie ewentualnie narzedzia do suportu (i nie tylko) powinienem sie zaopatrzyc. czy do tego suportu pokazanym na obrazku bede potrzebowal tego? Allegro bo ten nie chce zalapac tak w ogole to jaka jest jego nazwa czy ten tez mi sie przyda do odkrecenia suportu na obrazku?? Allegro Jesli moglbym prosic o jakies krotkie scharakteryzowanie kluczy do suportow oraz do jakich rowerow one mogly by sie przydac, bylbym bardzo wdzieczny. bawie sie w mlodego mechanika i wolalbym byc przygotowany na kazdy rower a nie tak jak teraz ze w garazu stoi z 10 rowerow porozkrecanych i zaden niedokonczony :/ bo okazuje sie ze nie mam odpowiednich kluczy. z gory dziekuje
xwiewiurx Napisano 24 Maja 2012 Napisano 24 Maja 2012 zapomnialem pokazac 2ga strone - tam jest okrag sciety z 2 stron i jako tako by pasowal klucz do sterow tzn z tych 2 przycietych stron bo na dole nie ma wyciec. ma to cos wspolnego czy nie bardzo??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.