Skocz do zawartości

[opony] opony MTB do 200 zł

finch

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zaiste jakieś Kendy za jakieś 200-250 (cena, cenie nie równa co było, a nie jest nie liczy się w rejestr) to na pewno najlepszy wybór jaki tylko może być, szczególnie gdy się porównuje do jakiegoś Schwalbe absurdalny wybór.

Jak nie masz bladego pojęcia o żadnej z tych opon to lepiej nie pisz bzdur, szczególnie, że do tej pory nie poleciłeś nic godnego uwagi.

Tak dla twojej wiadomości, szybki przykład Schwalbe Rocket Ron Perfomance 26x2.1" - cena 95zł/oponę, waga 480gram/szt vs KENDA SBE 26x2.1" ponad 200zł/komplet, waga 592gram/szt.

Nie powiem, przyoszczędziłem zarówno w portfelu jak i na koncie, no i masz świetną oponę mniej renomowanego producenta MADE IN USA. Gratuluję!

Napisano

Zaiste jakieś Kendy za jakieś 200-250 (cena, cenie nie równa co było, a nie jest nie liczy się w rejestr) to na pewno najlepszy wybór jaki tylko może być, szczególnie gdy się porównuje do jakiegoś Schwalbe absurdalny wybór.

Jak nie masz bladego pojęcia o żadnej z tych opon to lepiej nie pisz bzdur, szczególnie, że do tej pory nie poleciłeś nic godnego uwagi.

Tak dla twojej wiadomości, szybki przykład Schwalbe Rocket Ron Perfomance 26x2.1" - cena 95zł/oponę, waga 480gram/szt vs KENDA SBE 26x2.1" ponad 200zł/komplet, waga 592gram/szt.

Nie powiem, przyoszczędziłem zarówno w portfelu jak i na koncie, no i masz świetną oponę mniej renomowanego producenta MADE IN USA. Gratuluję!

Widzisz Fludi, patrz na siebie, w mojej ocenie tacy dyletanci jak ty zwłaszcza nie mają nic godnego uwagi do powiedzenia. Gdybyś nie kumał semantyki i logiki wypowiedzi, wjaśniam, że chodzi mi wyłącznie o to że Kenda za 90PLN (góra!!!) która nawet w subiektywnej ocenie jest 10 czy 20 proc. gorsza czy cięższa od jakiejś wydmuszki Schwalbe za 200 PLN czyli 250% droższej i tak JEST KORZYSTNIEJSZYM WYBOREM. Nie przeczę że za 350PLN są jakieś oponki jeszcze te 4% fajniejsze i co z tego do diabła, człowieku???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...