Adam96 Napisano 31 Marca 2012 Napisano 31 Marca 2012 Witam poszukuję dobrego MTB wiem, że cena nie jest za dobra ale niestety tylko tyle mogę wydać an rower. Szukam MTB z ramą 19 20 cali mam 184 cm wzrostu. Zależy mi żeby był jak najbardziej wytrzymały będę go używał tylko do przejażdżek i wycieczek z mieszanym terenem ale raczej drogi utwardzone. Wyszukałem parę ciekawych ofert Merida Matts 40v bardzo mi się podoba i cena super Giant Revel 4 nic nie wiem o tym rowerze Kellys Scape też nic o nim nie wiem i gorzej o dostępność. Co wybraliście za tą cenę ?
vitesse Napisano 1 Kwietnia 2012 Napisano 1 Kwietnia 2012 kup to co Ci sie podoba i uda Ci sie wurwac w jak najlepszej cenie, pomysl jeszcze na krossem
Adam96 Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Napisano 1 Kwietnia 2012 kup to co Ci sie podoba i uda Ci sie wurwac w jak najlepszej cenie, pomysl jeszcze na krossem Padło na Krossa Level A2 z 2011 kupiłem go w mudserwis cena taka oo ale spełnia moje wszystkie oczekiwania teraz czekam na przesyłkę.Kupował ktoś w tym sklepie kiedyś ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.