honor Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Bedę rozprowadzać dla wszystkich, bez sensu wprowadzać zamieszanie i rozbijać na dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Ok Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzezly Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 to ja jeszcze poproszę dodatkowe 100ml, czyli razem z deklaracją poprzednią - 200ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 czyli zostaje jeszcze do oddania 100 ml - kto pierwszy ten lepszy. Honoriusz podsyłaj dane do wpłaty, co do odbioru to na którymś z treningów - może dojadę w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 To ja mogę wziąć te 100ml, w sumie 300ml by było dla mnie. Na jakieś 2-3 lata będzie z bani Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 13 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 bez sensu masz brać takie ilości, będzie potrzeba to zrobimy kolejne zamówienie - poczekajmy może ktoś będzie bardziej potrzebujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 w sumie to miałem dopisać, ale nie mogłem edytować, jak się znajdzie potrzebujący to niech bierze te 100ml ja tak w ostateczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 jeśli aktualne, to ja na 100ml się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Załapałeś się na ostatnie 100ml . W związku z tym ogłaszam, że 2 litry się rozeszły, zapisy zostają zawieszone. jeśli zdarzy się, że ktoś zrezygnuje itd. itp. to umieszczę tutaj stosowną informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logitech07 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 · Ukryte przez safian, 14 Kwietnia 2012 - Brak powodu Ukryte przez safian, 14 Kwietnia 2012 - Brak powodu Do usunięcia. Odnośnik do komentarza
dymcio111 Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 No i git Tak apropo strzykawki, jak przechodziłem z psem przy poliklinice na wojska polskiego to w niej jest apteka i jakiś sklep medyczny, wiec jest szansa że może mają gdzieś większe strzykawki. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 14 Kwietnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 jak już mamy takie rozterki to do weterynarza a oni mają strzykawy dla koni czy krów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 mam w domu strzykawkę 60ml z podziałką co 1ml mogę ją oddać do rozlewania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas7 Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 jesli znalazloby sie 100 ml wolne to chcialem sie zapisac. pokrywam koszt przesylki poczta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claas86 Napisano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Warto dodać że Rohloff sprzedawany w 75ml pojemniczkach to podróba, tak na przyszłość Prawda to ? Właśnie zamówiłem 75ml na allegro... To jak to w końcu jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ja mam też z allegro 75ml, może to jest rozlewany z dużego opakowania jakoś nie narzekam na ten olej. Po szejku łańcucha, nasmarowałem go FinishLine czerwonym, to łańcuch praktycznie tak samo chodzil jak bez smarowania i hałas jakby taki sam. To nasmarowałem go tym rohloffem 75ml to odrazu jaka poprawa łańcuch chodzi bardzo cicho i biegi lepiej wchodzą Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
claas86 Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 O proszę wracając do tematu, wczoraj zakupiłem Rohloff 75ml, a dzisiaj patrzę, że najpierw "strona aukcji usunięta przez pracownika allegro", a potem całe konto zawieszone ! Konto nazywa się "ctbikepl" 8350 pozytywnych / 2 negatywne komentarze... o co chodzi ? Wiele osób kupiło na tej aukcji co ja i teraz pisać meile i się użerać o zwrot pieniędzy ? Nieźle ;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 17 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Kiedyś właśnie swojego rohloffa kupilem u nich bez problemów było napisz emaila czy wyślą zakupiony towar, a jeśli nie to niech zwrócą ci pieniadze które zapłaciłeś już i mozesz podać nr konta. Oni maja chyba tez sklep internetowy. Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Coś mi się zdaje, że chyba już nie mają. A może kolejna fuzja na rynku się szykuje? http://www.forumrowe...netowy-ctbikepl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 i jak z tym zakupem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Olej zamówiłem z innego sklepu. Wyszło trochę drożej bo ~18,90zł/100ml, ale lepiej mieć za trochę drożej niż czekać aż się CR ogarnie. Paczka ma być wysłana w poniedziałek, dam znać jak przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Możecie zgłaszać się po odbiór. Będę wydawać zatankowane buteleczki, ale pamiętajcie żeby przynieść swoje na wymianę. Koniecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenowy Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Jaką chcesz buteleczką w zamian? Ja nie mam żadnej, więc będę musiał coś zakupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Było w temacie opisywane, buteleczka od wody utlenionej lub jak kto woli woda utleniona 100ml z apteki, koszt 1,50zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.