Skocz do zawartości

[Olsztyn] Wspólny zakup puszki oleju do łańcucha Rohloff

dymcio111

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

czyli zostaje jeszcze do oddania 100 ml - kto pierwszy ten lepszy.

Honoriusz podsyłaj dane do wpłaty, co do odbioru to na którymś z treningów - może dojadę w końcu :)

• Mod Team
Napisano

bez sensu masz brać takie ilości, będzie potrzeba to zrobimy kolejne zamówienie - poczekajmy może ktoś będzie bardziej potrzebujący :)

Napisano

Załapałeś się na ostatnie 100ml :) .

W związku z tym ogłaszam, że 2 litry się rozeszły, zapisy zostają zawieszone. jeśli zdarzy się, że ktoś zrezygnuje itd. itp. to umieszczę tutaj stosowną informację.

Napisano

No i git :D

Tak apropo strzykawki, jak przechodziłem z psem przy poliklinice na wojska polskiego to w niej jest apteka i jakiś sklep medyczny, wiec jest szansa że może mają gdzieś większe strzykawki.

Wysłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk

Napisano

Warto dodać że Rohloff sprzedawany w 75ml pojemniczkach to podróba, tak na przyszłość :)

Prawda to ? Właśnie zamówiłem 75ml na allegro... To jak to w końcu jest ?

Napisano

Ja mam też z allegro 75ml, może to jest rozlewany z dużego opakowania :rolleyes: jakoś nie narzekam na ten olej.

Po szejku łańcucha, nasmarowałem go FinishLine czerwonym, to łańcuch praktycznie tak samo chodzil jak bez smarowania i hałas jakby taki sam. To nasmarowałem go tym rohloffem 75ml to odrazu jaka poprawa łańcuch chodzi bardzo cicho i biegi lepiej wchodzą :)

Napisano

O proszę wracając do tematu, wczoraj zakupiłem Rohloff 75ml, a dzisiaj patrzę, że najpierw "strona aukcji usunięta przez pracownika allegro", a potem całe konto zawieszone ! Konto nazywa się "ctbikepl" 8350 pozytywnych / 2 negatywne komentarze... o co chodzi ? Wiele osób kupiło na tej aukcji co ja i teraz pisać meile i się użerać o zwrot pieniędzy ? Nieźle ;//

Napisano

Kiedyś właśnie swojego rohloffa kupilem u nich :P bez problemów było :) napisz emaila czy wyślą zakupiony towar, a jeśli nie to niech zwrócą ci pieniadze które zapłaciłeś już i mozesz podać nr konta. Oni maja chyba tez sklep internetowy.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Olej zamówiłem z innego sklepu. Wyszło trochę drożej bo ~18,90zł/100ml, ale lepiej mieć za trochę drożej niż czekać aż się CR ogarnie. Paczka ma być wysłana w poniedziałek, dam znać jak przyjdzie.

Napisano

Możecie zgłaszać się po odbiór. Będę wydawać zatankowane buteleczki, ale pamiętajcie żeby przynieść swoje na wymianę. Koniecznie! :)

Napisano

Było w temacie opisywane, buteleczka od wody utlenionej lub jak kto woli woda utleniona 100ml z apteki, koszt 1,50zł .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...