Skocz do zawartości

[rama] Hawk Fat Bone

Schwefel

Rekomendowane odpowiedzi

Jak oceniacie za ile maxymalnie warto kupić ramę z tego bika http://www.allegro.pl/show_item.php?item=89900940

Dostałem propozycję cenową od właściciela ale nie będę jej przedstawiał na forum, gdyż chcę poznać wasze zdanie. Nie ukrywam, że bardzo podobają mi się Hawki. Proszę szczególnię Skrzynię o przedstawienie zalet/wad tej ramki.

Nie ukrywam, że bardzo podobają mi się Hawki. Proszę szczególnię Skrzynię o przedstawienie zalet/wad tej ramki.

Cóż.. odnośnie wad.... hmm, nie ma? Waga nie powala, ale biorąc po uwagę stosunek cena/waga, gwarantuję, że jest OK, co ważniejsze - super sztywność - to wazne . Na dzień dzisiejszy widzę tylko 3 ramy którymi mógłbym zastąpić swojego Hawka - Cinelli w wersji MTB (w Polsce jest taka.. jedna; ale nie podobała mi się kolorystyka), Lapierre (2350zł mówi samo za siebie...) i występująca w liczbie jednego egzempplarza w Polsce włoska Olympia Carbon. Moim zdaniem Hawk jest w swojej cenie super. Oczywiście to moje, i tylko moje zdanie.

• 2 miesiące temu...

witam.

rozgladam się za nową ramą. lubię ostro i szukam bardzo sztywnej ramy. do gustu przypadł mi hawk fat bone. z tym ze jego juz nie produkują? wlasnie "?", bo na stronie hawkbikes, znalazlem identyczna rame jak hawk fat bone, o identycznej wręcz geometri.

http://hawkbikes.com/shop/product_info.php...ign-Rahmen.html

teraz pytanie.. czy to jest wersja ramy hawk fat bone na rok 2006 ? (inne opcje milewidzane :) )

Mam akurat Hawka Fat Bone , kupilem ja w 2005 r , jest identyczna jak ta z linka wszystko DOKŁADNIE takie samo tylko inny kolor naklejek . Napis na mojej na dolnej rurze to Pro Team FS / CC. Jezeli ta rama z linka jest przeceniona grubo ponad połowe i zostal im tylko rozmiar 20 to mozna po tym wywnioskowac , ze nie jest to model 2006 :033: Tylko tak zwany leżak magazynowy w rozmiarze ktory rzadko schodzi . Nie wiem czy je jeszcze produkja . Badz co badz jest to model produkowany od dawna.

• 2 miesiące temu...
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...