Schwefel Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Jak oceniacie za ile maxymalnie warto kupić ramę z tego bika http://www.allegro.pl/show_item.php?item=89900940 Dostałem propozycję cenową od właściciela ale nie będę jej przedstawiał na forum, gdyż chcę poznać wasze zdanie. Nie ukrywam, że bardzo podobają mi się Hawki. Proszę szczególnię Skrzynię o przedstawienie zalet/wad tej ramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie jestem pewnien ale to nei jest FAT BONE.. o ile sie nei myle to fat bone mial linki wpuszczane w rame.. I te trafne napisy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 5 Marca 2006 Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Nie ukrywam, że bardzo podobają mi się Hawki. Proszę szczególnię Skrzynię o przedstawienie zalet/wad tej ramki. Cóż.. odnośnie wad.... hmm, nie ma? Waga nie powala, ale biorąc po uwagę stosunek cena/waga, gwarantuję, że jest OK, co ważniejsze - super sztywność - to wazne . Na dzień dzisiejszy widzę tylko 3 ramy którymi mógłbym zastąpić swojego Hawka - Cinelli w wersji MTB (w Polsce jest taka.. jedna; ale nie podobała mi się kolorystyka), Lapierre (2350zł mówi samo za siebie...) i występująca w liczbie jednego egzempplarza w Polsce włoska Olympia Carbon. Moim zdaniem Hawk jest w swojej cenie super. Oczywiście to moje, i tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 5 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Za jaką cenę opłaca się ją kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kos Napisano 30 Maja 2006 Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam. rozgladam się za nową ramą. lubię ostro i szukam bardzo sztywnej ramy. do gustu przypadł mi hawk fat bone. z tym ze jego juz nie produkują? wlasnie "?", bo na stronie hawkbikes, znalazlem identyczna rame jak hawk fat bone, o identycznej wręcz geometri. http://hawkbikes.com/shop/product_info.php...ign-Rahmen.html teraz pytanie.. czy to jest wersja ramy hawk fat bone na rok 2006 ? (inne opcje milewidzane ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yuraS-7 Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Mam akurat Hawka Fat Bone , kupilem ja w 2005 r , jest identyczna jak ta z linka wszystko DOKŁADNIE takie samo tylko inny kolor naklejek . Napis na mojej na dolnej rurze to Pro Team FS / CC. Jezeli ta rama z linka jest przeceniona grubo ponad połowe i zostal im tylko rozmiar 20 to mozna po tym wywnioskowac , ze nie jest to model 2006 Tylko tak zwany leżak magazynowy w rozmiarze ktory rzadko schodzi . Nie wiem czy je jeszcze produkja . Badz co badz jest to model produkowany od dawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Witam Mam pytanie czy da się jeszcze kupic ramę Hawk Fat Bone nową albo używaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin5611 Napisano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 Jesli nei boisz się kupować na niemieckich stronac i wydać trochę kasy to jeszcze masz szansę kupić... W polsce to jest b.trudne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piootrj Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cześć Może ktoś z Was miał/ma tę ramkę i jakieś opinie o niej zapoda. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.