GallAnonim Napisano 30 Marca 2012 Napisano 30 Marca 2012 Witam wszystkich serdecznie, przymierzam się do zakupu roweru do kwoty 1000zł, obecnie panuję nad allegro ponieważ to jedyne źródło do jakiego mam dostęp Wiadomo, że moja kwota nie jest zbyt wysoka. Czytałem trochę rowerach - ze strony technicznej. Dlatego też mam do was kilka pytań? Na co głównie zwrócić uwagę podczas zakupu... - Przerzutki (chciałbym nie gorsze niż Deoro, najlepiej Deoro XT ) - firmę (Giant, Felt, Cube, Kelly, etc...) - amortyzatory w tej kwestii nie znalazłem ciekawego artykułu, które są dobre i czym różnicą się amorki "okryte gumą" od tych "łysych"? - hamulce (czy tarczówki są dużo lepsze? ) Obecnie zastanawiam się nad zakupem: 1. Felt q600 - parametry: Amortyzator - RockShox Judy TT Gripy - Boplight Hamulec przód - Tektro + klamka Deore Hamulec tył- Tektro + klamka Deore Kaseta - Shimano 9 rzędowa HG-30 Kierownica - Felt Koła - Alexrims DV15 Korba - Shimano Łańcuch- Shimano 9 rzędowy Manetki - Shimano Deore Mostek - Zoom Przerzutka przód - Shimano Deore Przerzutka tył - Shimano XT Rama - Felt Q600 2. Trek 4400 rok 2006 na Deoro Który rower ma lepsze amorki oraz pozostały sprzęt? Dziekuję bardzo za cenne sugestie, rady oraz informacje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.