Lawon Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam, zastanawiam się nad kupnem butów tej firmy. Firma jest tajwańska, Kross jest jej polskim importerem - link do produktu. W sklepie sprzedawca zachwalał te buty ale wiadomo jak każdy sprzedawca chce sprzedać. Buty wyglądają solidnie i moim zdaniem są dużo wygodniejsze od Shimano M122 (takie też zmierzyłem w tym sklepie). Podeszwa jest twarda. Jeszcze nigdzie nie udało mi się zmierzyć Shimano M087, które na Allegro mogę mieć za około 250 zł plus przesyłka. Wymienione Exustary mogę mieć za 249zł od ręki w sklepie. Jeżeli ktoś użytkował/użytkuje buty tej marki to proszę o opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Te buty wyglądają identycznie jak buty Shimano M077 tyle że mają jeszcze miejsce na wkręty na przodzie. Jeżeli ze sztywnością jest tak samo to kup sobie te Exustary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karbeti Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Mocowanie pod bloki jak każde inne. Jezeli ci się podobają i co ważniejsze jest ci w nich wygodnie to się nie zastanawiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lawon Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Buty są moje. na razie wszystko ok, jak trochę pojeżdzę więcej to może napiszę jakąś recenzje Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.