Skocz do zawartości

[rower] Kona Kikapu

robsonus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Chcialem wam przedstawić moj nowy nabytek jakim jest Kona Kikapu 2006

W rowerze zmienilem pare rzeczy, zakupilem nowe obrecze Mavic 117, szprychy czarne z niklowanymi nyplami, piasta Formula przod tyl shimano, przerzutka tył Nowa deore XT, kasetka HG 50, łancuch hg 53, widelec SR duro 130mm, to bylo by na tyle, reszta czesci tak jak w orginale

Rower zakupilem w celu rekreacyjnym

post-133914-0-79937800-1333116717_thumb.jpg

Napisano

Zrób ładną, czytelną rozpiskę osprzętu jaką posiadasz w swym rumaku.

A co do roweru, to można wiedzieć ile takie cacko Cię wyniosło :D? Jak do celów rekreacyjnych, to maszyna ponad przeciętna :P

Napisano

Zrób ładną, czytelną rozpiskę osprzętu jaką posiadasz w swym rumaku.

A co do roweru, to można wiedzieć ile takie cacko Cię wyniosło :D? Jak do celów rekreacyjnych, to maszyna ponad przeciętna :P

cos kolo 2500zl:) ale czaiłem sie bardzo dlugo na allegro zeby znalesc ten model:)

w sumie zastanawiam sie nad sprzedaniem i zakupem full crossa, ale troszke szkoda roweru:D

Napisano

no skoro się na niego dłuższy czas czaiłeś, to szkoda rowerku, pomęcz go trochę. Może Cię przy sobie zatrzyma, przekona :D

Napisano

no skoro się na niego dłuższy czas czaiłeś, to szkoda rowerku, pomęcz go trochę. Może Cię przy sobie zatrzyma, przekona :D

no szkoda szkoda roweru, ale chcialbym dolozyc i kupic juz crossa jakiegos

Napisano

A jakie to ma znaczenie? Sam też myślę czasem o rzuceniu jazdy w błocie i zmianę roweru na szosówkę. Ale potem dochodzę do wniosku, że to zbyt mało uniwersalny rower na moje potrzeby.

Jak wygląda Twoja jazda, że myślisz o crossie?

A Kona jak to Kona. Brzydka i ma swój urok :thumbsup: Tylko to Duro pasuje tu jak pięść do nosa.

Napisano

A jakie to ma znaczenie? Sam też myślę czasem o rzuceniu jazdy w błocie i zmianę roweru na szosówkę. Ale potem dochodzę do wniosku, że to zbyt mało uniwersalny rower na moje potrzeby.

Jak wygląda Twoja jazda, że myślisz o crossie?

A Kona jak to Kona. Brzydka i ma swój urok :thumbsup: Tylko to Duro pasuje tu jak pięść do nosa.

Moim zdaniem duro ladnie wyglada na zywo w tej ramie, rower ma bardziej terenowy charakter, a kone sobie zostawie a sianko na crossa poprostu dozbieram;)

Napisano

(Starsza Kona) + (starsze Marzocchi) = :wub: Ot po prostu.

Ale wykręć pivoty z widelca i pomyśl nad przymocowaniem pancerzy hamulców. Nie mogą się tak majtać.

Gość Michi23
Napisano

Witam. Chcialem wam przedstawić moj nowy nabytek jakim jest Kona Kikapu 2006

W rowerze zmienilem pare rzeczy, zakupilem nowe obrecze Mavic 117, szprychy czarne z niklowanymi nyplami, piasta Formula przod tyl shimano, przerzutka tył Nowa deore XT, kasetka HG 50, łancuch hg 53, widelec SR duro 130mm, to bylo by na tyle, reszta czesci tak jak w orginale

Rower zakupilem w celu rekreacyjnym

Jesli ktos by chcial moge sprzedać Kone! cena 2400zl

Kolego, tutaj nie umieszcza się ofert sprzedaży. Jestem przekonany, że od początku twoim zamiarem było pozbycie się tego roweru (5 dni po złożeniu zmiana o 180 stopni). Zero respektu dla ciebie jako rowerzysty. Tutaj ludzie prezentują owoce swojej pasji. Ty - jesteś handlarzem, ot co. Najbardziej rozwalił mnie tekst o tym jak to się czaiłeś na tą ramę :->

Napisano

J/w. Ofertę sprzedaży proszę umieścić w odpowiednim dziale.

bo chcem kupic full crossa, a na rower przyjdzie czas wybor padnie na corrateca

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...