Skocz do zawartości

[sklep] GT - gdzie kupić rower

LazyWhiteBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy orientujecie się gdzie (najlepiej Wrocław lub Kraków) wybrać się po zakup roweru marki GT?

Wprawdzie znalazłem kilka ofert sklepów internetowych posiadających w swojej ofercie Avalanche 2.0, ale przed ewentualnym zakupem chciałbym chociaż na nim usiąść.

Na stronie gtbicycles.com nie ma żadnej informacji o sklepach oferujących GT w PL.

Jeśli znacie miejsca, do których mogłbym się udać to uprzejmie proszę o pomoc

Pozdrawiam!

witam , kupiłem tam rower 3 tyg. temu(Chorzów) świetna obsługa, dostałem mega rabat z 17tys na 10tys. było jeszcze pare fajnych rowerów z 2011 roku sklep troche ciężko odnaleźć jeśli jedziesz z nawigacją, pozdrawiam Dawid

• 2 tygodnie później...

Witam,

Dwa tygodnie temu w piątek odwiedziłem sklep Activa [rower.com.pl] i przymierzyłem się do Avalancha 2.0 DISC model z 2011 roku. Rower na sklepie był jedynie w rozmiarze M, (przy moim wzroście 184cm wydawało mi sę mały), L-ka w magazynie. Dla porównania wielkości ramy sprzedawca zaproponował zaskara w rozmiarze L, no i doszedłem do wniosku że rozmiar będzie okay. Porozmawialiśmy trochę o sprzęcie, ustaliliśmy cenę (1900!!!) i umówiliśmy się na testy L-ki.

Kilka dni później odwiedziłem sklep ponownie... i dostałem Avalancha do jazdy testowej. Poprosiłem jeszcze o alternatywę... zaproponowano mi dwa inne rowery na których też mogłem się przejechać... Skończyło się oczywiście kupnem Avalancha :D

Sklep mogę polecić... personel chyba kompetentny... jest z czego wybierać... ceny też przystępne (ja dostałem rabat 500zł... bzinks na swoim 7k)

Jeśli chodzi o Summit, czyli zgodnie z tym co napisał C1ach głównego dystrybutora na Polskę... po telefonie do działu obsługo klienta dowiedziałem się, że posiadają bazę bazę rowerów, które wstawili do niektórych sklepów. Dzięki ich pomocy zlokalizowałem "swój" model GT w quattrosport we Wrocławiu.

W tak zwanym międzyczasie (tzn po pierwszej wizycie w activie) zadzwoniłem do quatrosportu.... potwierdziłem że jest no i pojechałem po rower. Jak powiedziałem sprzedawcy, że wszystko super... ale za 2300 to go na pewno nie kupię... to dosłownie mi go wyrwał z rąk i odstawił na stojak. Powiedział mi, że w takiej cenie na sklep wstawił im rower summit i nie może go sprzedać w innej.

Wróciłem więc do activy i swojego GT kupiłem w Rudzie Śląskiej.

Jeszcze raz dzięki za podpowiedzi,

Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...