stasiek Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Kiedyś na forum był poruszany temat poprawnej pisowni i padło kilka propozycji napisania skryptu sprawdzjącego błędy. Nikt jednak w tedy nie wiedział czy da się coś takiego zrobić. Ponawiam temat bo znalazłem taką funkcję na forum http://forumweb.e-vip.pl/index.php Może da się zrobić coś takiego tutaj :question: Moim zdaniem bardzo by się to przydało. Co o tym sądzicie :question:
Shadowcat Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Moim zdaniem lepiej nauczyć się po prostu zasad ortografii, interpunkcji i stylistyki...
Schwefel Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Niektórym faktycznie by się przydało Technicznie trochę ciężko będzie bo tamto forum jest na phpBB a to na Invision
Puma[JFK] Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 W IPB jest skrypt, który automatycznie zmienia dodane wyrazy na poprawne np. przerzutka lub przerzutka zmienia na przerzutka itp. Troche roboty jest z dodawaniem nowych wyrazów, ale działa
Puma [JFK] Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Ten post wyżej to mój, tylko nie wiem jakim cudem zalogowałem się na innym nicku... nie przypominam sobie rejestracji takiego...
Root Admin Mieciu Napisano 6 Marca 2006 Root Admin Napisano 6 Marca 2006 fakt, filtr słów jest... ale powiedzcie sami, czy da się wprowadzić wszystkie byki, które ludzie tutaj stawiają? Ja się czasem za głowę łapię... Jakim cudem ci ludzie zdali do następnej klasy albo pokończyli szkoły. Nic dziwnego, że jest teraz coraz głośniej o dysortografii.. Jak się czyta bzdury tych "dysmózgów", to jak tu samemu się nie zarazić..?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.