radku86 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam, przymierzam się do kupna rękawiczek na rower (pierwszych w życiu). Jeżdżę raczej szosami a zauważyłem, że rękawiczki są szosowe jak również do jazdy górskiej. Na allegro znalazłem rękawiczki żelowe Kellys KG-501 w dość przystępnej cenie i zastanawiam się czy był by to dla mnie dobry zakup. Jest wiele innych rękawiczek a te mi wpadły w oko tylko dlatego, że mam rower tej firmy i fajnie by było mieć taki zestawik. Proszę o jakieś wskazówki w doborze dobrych rękawiczek; czy te Kellysy są dobre a może jednak kupić coś innego? Cena za bardzo nie gra roli, ważne żeby były wygodne, wytrzymałe i dobrze wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepe91 Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ja używam kellys comfort. wybrałem je bo wydawały mi się lepiej wykonane niż te o których piszesz (ale to moja osobista opinia). mam je 3 sezon i jest w porządku, ale przydałaby się ta pętelka ułatwiająca zdejmowanie. nie licząc jej braku nie mam na co narzekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.