gaffel Napisano 2 Kwietnia 2012 Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam Szukam roweru dla siebie do jazdy po asfaldzie i lesie. Kombinowałem kupić używke Krossa Hexagona v3 bądź Arkusa VIP6. Macie może jakieś propozycje? mój rower z marketu w zeszłym tygodniu został skradziony. pozdrawiam Dzisiaj przyleciał do mnie Arkus VIP 6.0 ARKUS VIP 6.0 DEORE - ARKUS - Galerie - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa ARKUS VIP 6.0 DEORE - ARKUS - Galerie - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa Na rowerzysta.pl są po 950 zł Powiedziałbym Ci coś więcej, ale dzisiaj pierwszy dzien go testowałem, a to troche krótko .
iza121 Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 wg. mnie to gdzie kupujesz rower nie ma znaczenia, ma znaczenie, głównie można to wyczuć w sztywności ramy, geometrii ramy, jakość wykonania ramy, jakość wszystkich użytych część i ich sztywność (bo na czymś trzeba oszczędzić, a nie samymi przerzutkami człowiek jedzie, obręcze alu są obecnie wkładane do każdego roweru górskiego - nawet takiego za 200zł).
Gość kubalaw Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam Nie wiem czy kogos to bedzie interesowało, ale włąśnie rozwiązałem mój problem. Zbiłem cene i kupiłem hexagona v6 za 500zl. Przebieg roweru to podobno ok. 300km po mieście. Co o tym myślicie? jakieś słabe punkty roweru? na co uważać? tu link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=2254606064 pozdr
JakubMarcisz Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 A co myślicie o używanych boulderach? Gdzieś już parę razy natknąłem się na ten model, dlatego utkwił mi w pamięci. Nie znam się, proszę o radę np. GIANT BOULDER 520 CRO-Mo KULTOWY W SUPER STANIE (2242889899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. #Kultowy GIANT BOULDER CITY#DEORE LX#RIGIDA#22,5# (2257652796) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy kupjąc taki używany rower dużo ryzykuję? lepiej dopłacić te 300zł do nówki, które prezentowaliście na stronie wcześniej? Na co w ogóle zwracać uwagę? Czemu ludzie wieku rowerów nie piszą? rower potrzebny byłby mi do codziennej jazdy po mieście oraz wypadów za miasto, niekoniecznie rekreacyjnych, tzn. parugodzinnych, takich żeby się zmęczyć, potrenować. Zaczynam się wciągać, rower mam obecnie tragiczny, myślę nad jakimś tanim rozwiązaniem... Może jakieś inne popularne modele rzucicie? Z boulderami jest o tyle dobrze, że troszkę tego jest na allegro, ramę mogę bez trudu też pod siebie znaleźć. Potrzebowałbym 21-22, mam ponad 180. dzięki!
vitesse Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 te bouldery to juz zabytki, to nieznaczy ze zle, choc teraz rowery robi sie w innych standartach, jesli technicznie beda okey to spoko kup sobie miarke do lancucha to bedziesz wiedzial ile na takim rowerze jeszcze zrobisz bez wymiany napedu
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.