tesara Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam posiadam stary rower (scott boulder z 1993 roku na ramie tange) w którym chcę wymienić hamulce na v brake. Po przeczytaniu wielu opini zastanawiam się nad avidami tylko nie wiem które. Myślałem nad : uzywanymi sd 5 lub 7 z allegro i klamki fr5 koszt około 150 zł za całość nowymi sd 3 i klamki fr5 koszt ok. 110 zł starsze avid 10 i klamki Ad 10 na allegro są po 95 za komplet używane Hamulce i klamki Avid AD 1.0-vbrike (2218886401) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co byście polecali wybrać no chyba że jakieś shimano ? Dzięki za podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Nie kupuj tanich avidów - to syfki. Jak tanie to shimano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qr3ak Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Shimano Alivio albo lepsze Deore m590. Będzie dobrze hamować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tesara Napisano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 witam skoro tanie avidy nie to zostaje albo avid sd 7 uzywane i klamki nowe ok 150 zł alivio nowe i klamki nowe 115 zł deore nowe i klamki 140 zł Zastanawiam się nad tymi avidami one byłyby chyba najlepsze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmis Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jeżeli te sd 7 są w dobrym stanie to nie ma się co zastanawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.