thomasz Napisano 9 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2015 Macie może jakieś doświadczenia z sony az1vr? Użytkuje ją ktoś z forumowiczów? Jeśli tak to poprosił bym o ocenę, sample tu lub na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarusblitz Napisano 13 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2015 Pytanie do uzytkownikow/znawcow kamerek sportowych Garmin Virb oraz Garmin Virb Elite! Wiem, ze model Elite dodatkowo ma GPS, akcelerometr oraz barometr, natomiast obie kamerki maja system lacznasci Ant+. I teraz pytanie czy oba modele potrafia laczyc sie z innymi czujnikami (tetna, pred/kad i pilot do sterowania). Wiem, ze kamerki sa obslugiwane przez dedykowany pilot w systemie Ant+, wiec teoretycznie inne czujniki powinno sie polaczyc np aby uwzglednic je w materiale filmowym. Czy aby w praktyce tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mambemamija Napisano 14 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jak zamontować monopopoda n akierownicycy? jakieś pomysłyły? Pinle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Spróbuj na montażu do sztyc antenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shah Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Padło tu pytanie o oświetlenie do kamery. Kupiłem takie coś: http://www.aliexpress.com/item/New-Go-Pro-Waterproof-LED-flash-video-light-Underwater-Diving-Light-mount-For-GoPro-Hero4-3/32386866178.html Jak dotrze to dam znać jak się spisuje. Edytowane 15 Listopada 2015 przez Shah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 15 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Spoko. Trochę spore gabarytowo. Do ciasnych miejsc wielkości kamery nie wejdzie. Ja kupiłem 3 watową diodę, radiator i spróbuję wcisnąć w szklaną rurkę. Zasilanie podciągnę przewodem do rękojeści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belinea Napisano 16 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jak zamontować monopopoda n akierownicycy? jakieś pomysłyły? Pinle. w chińskich sklepach widziałem takie nakładki coś a'la klips na kierownicę. Co do nagrywania sportowego widerejestratorem - niby ok, ale one mają słabe baterie - to jedno. Inna sprawa że stabilizację w wideorejestratorach zapewnia zawieszenie auta i jest to tabilne. W innym przypadku obraz będzie drgał Co do nagrywania w nocy to są specjalne wersje wideorejestratorów do nagrywania w nocy np. Xblitz ma taką wersję i wtedy jest rewelacyjna jakość obrazu. Moim zdaniem nie można mieć wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiszaFram Napisano 18 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 czy ktoś używał: http://fly6.com/ wydaje sie ciekawym rozwiązaniem z funkcją rejestratora który nadpisuje stare pliki. Czy ktoś uzywal albo zna podobne rozwiązanie z tym że tańsze? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 19 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Do nagrywania w czasie jazdy mam trzyletnią omegę. Nic specjalnego, ale na początku była super. Zasilanie baterią taką jakie były i są w nokiach. Standardowa chyba 700mAh, starczała na jakieś 90min nagrania. Może trochę dłużej. Dokupiłem jedną z mocniejszych zamienników do nokii i trzyma około 5h nagrania. Oczywiście przy wyłączonym wyświetlaczu. Gdyby takie osiągi miały te nasze teraźniejsze kamerki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 19 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Gdyby takie osiągi miały te nasze teraźniejsze kamerki..... Pewnie gdyby nie nagrywałe w akości FHD, w 60fps itp tylko w 480p to i 5h by potrafiły trzymać. Niestety, większe obciążenie sprzętu = większy pobór energii, zobacz jak niektóre kamery się nagrzewają - coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Panie i Panowie, dzisiaj jest specjana oferta na kamery Shimano w sklepie Canyon.com https://www.canyon.com/pl/accessories/#category=specials&subcat=T018 Oferta ważna tylko dzisiaj, cena 564 zeta plus wysyłka. Próbki z tej kamery np.: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 1 Stycznia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 oferta ważna do północy.http://www.ibood.com/extra-pl/pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikester Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Szukam kamerki,najlepiej jak by to byla kamerka full HD,na baterie AA,znacie moze jakies poza Drift X170 ? Edytowane 6 Stycznia 2016 przez bikester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaHnevsa Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) W nocy jeszcze dale radę sj5000+. Chcę kupić sj5000 + http://ali.pub/b9e61 Co można powiedzieć o tej komory. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez DaHnevsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Od prawie 2 lat korzystam z wysłużonej już GoPro Hero 2, ale od pół roku jestem użytkownikiem kamerki Xiaomi Yi. Działa rewelacyjnie, spełnia wszystkie moje wymagania Dźwięk i obraz bez zarzutu, komunikacja WiFi, zero problemów z działaniem. Gorąco polecam, bo cena nie jest zaporowa, w stosunku do WIELKICH MAREK (tak wiem GP do tanich nie należy, ale trafiła się okazja ). W razie czego służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2016 Dostałam pod choinkę Garmin Virb i jestem nią zachwycona. Obraz nie trzęsie się zanadto, jakość jest świetna, kolory fajne. Robi piękne zdjęcia. Parę moich teścików video tutaj: https://www.youtube.com/channel/UCBINftCSsYDiPZthGNWUoTA Pozdro, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2016 Kantele - będziesz zadowolona do momentu, kiedy trzeba będzie umieścić kamerkę na głowie bez kasku. Lub z boku auta na przyssawkach. Wtedy waga zrobi swoje. Przerabiałem to z RICOH WG-M1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
belinea Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 ta technologia wymaga jeszcze rozwoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Czy Wasze SJ4000 obsługują karty 64GB? Kurcze pospieszyłem się i kupiłem wcześniej nie sprawdzając, a sprzedałem 32GB. Z resztą kumpel wspominał, że jego śmiga na 64 normalnie. U mnie rozpoznaje i włącza sekwencję nagrywania, po czym nie zapisuje obrazu. Nawet po formatowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 11 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Czy Wasze SJ4000 obsługują karty 64GB? U mnie śmiga normalnie z Samsungiem 64GB (modelu karty dokładnie nie pamiętam, biały, system plików FAT32), drugiej, starszej 64-ki Verbatim'a w ogóle nie czyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 W telefonie też mi śmiga. Chodziło mi konkretnie o kamerkę SJ4000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Marca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 W telefonie też mi śmiga. Chodziło mi konkretnie o kamerkę SJ4000 Jakim telefonie? Przecież ja cały czas piszę o kamerze SJ4000WiFi, tylko karta pamięci Samsung 64GB, taka biała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisster Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Polecam zapoznanie się z kamerami Sony ze stabilizacja obrazu http://sonyactioncam.pl to ciekawa propozycja na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CHUDY150 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) Jakim telefonie? Przecież ja cały czas piszę o kamerze SJ4000WiFi, tylko karta pamięci Samsung 64GB, taka biała... Sorry, źle Cię zrozumiałem. Tak to jest jak nie dowidzi się na telefonie. Jeśli chodzi o kartę, to taka: I w sumie, to dziwna sprawa. Bo kumpel dziś przyszedł ze swoją SJ4000 i faktycznie kamera ją normalnie obsługuje. Mało tego po pierwszym zapisie w jego sprzęcie, na mojej kamerze też o dziwo zaczęło zapisywać obraz. Wcześniej nie pomagało formatowanie w kamerze i w kompie. A w dodatku komputer odczytywał ją jako 32GB, a nie 64. Teraz jest już wszystko normalnie. Zobaczymy jak długo. Bo może coś dzieje się z kartą. Druga sprawa to taka, że mój telefon ją czyta, a żony taki sam model pokazuje tylko 1bajt. Nie wiem o co chodzi. Ale na pewno wyjdzie w praniu za jakiś czas. Lister - Sprawdzałem sony. Niestety model który sprawdzałem, nie współpracował z podłączonym powerbankiem. Dlatego przegrał starcie z sjcam-em Edytowane 13 Marca 2016 przez CHUDY150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomasz Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Troche z innej beczki - czy miał juz ktoś doczynienia z mokacam? Wiem, ze jeszcze seryjnie nie produkują ale było troche testerów wersji prototypowej. Ktoś cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi