NieMamRoweru Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mogę kupić starą szosę Diamant za około 400 zł Rama: Diamant Widelec: nie wiem Piasty: Zeus Korba: Ofmega 2 rzędowa Przerzutka tył: Campagnolo Przerzutka przód: Shimano Klamki: Campagnolo Opony: Schwalbe lugano (nowe) Obręcze: (jakieś nowe) Kierwonica: 3ttt Mostek: 3ttt To tyle co wiem o tym rowerze http://iv.pl/images/04758904834847829669.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotreeek Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 brałbym, ze względu na nowe koła chociażby. Niewielkim nakładem pracy jeszcze długo pojeżdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piezak Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Dokładnie, koszt samych nowych opon to 1/4 ceny roweru..jeśli tylko rozmiar ramy pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Nie jeżdżę na szosie, ale podpisuję się pod powyższymi postami ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
globuss2 Napisano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 ja bym brał ramę sobie pomaluj i będziesz śmigać i ja na dzień dobry to bym jeszcze linki z pancerzami powymieniał na nowe żeby nie mieć niespodzianki ze Ty na hamulec a tu bach linka poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.