Skocz do zawartości

[Do 1500] MTB (ze strony - link w opisie)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem raczej początkujący jeśli chodzi o rowery. Szukam MTB do 1500 zł, mam na oku http://rowertak.pl/product-pol-1568-Kross-Hexagon-V8-2011.html#size=19 cali , pytanie - czy to dobry wybór ? znając życie pewnie dopłacam za markę. Jakie inne propozycje z tej strony (koniecznie, bo to sklep z którego będę mógł odebrać osobiście)

A i czy przy wzroście 179 rama 19-19,5 cala bedzie dobra ?

pozdrawiam :)

Napisano

Witam!

Rower jest dobry, jak na taką cene niezłe wyposażenie. Rama będzie Ci raczej pasować. Nic tylko jedź po rower i Śmigaj. Powodzenia

Napisano

Na zdjęciach jest tylna przerzutka Alivio, natomiast w specyfikacji Acera + adnotacja: "Specyfikacja techniczna może ulec zmianie bez uprzedzenia. Kolory mogą nieznacznie różnić się od rzeczywistych."

Trzeba dokładnie patrzeć co aktualnie będziesz kupował. Jeśli jesteś w stanie odebrać rower osobiście to ramę dobierzesz też na miejscu, przy okazji koniecznie kawałek się przejechać, zobaczyć czy się dotrzesz do danego roweru.

Czy to dobry wybór? nie wiem, mam nadzieję, że jesteś świadom tego do czego go będziesz używał. To tak jak z doborem komputera, nie potrzebujesz najnowszej karty graficznej do przeglądania internetu. Napisz gdzie i z jaką intensywnością będziesz jeździł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...