Przemek95 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam Mam okazje kupić za przysłowiową "flaszkę'' starą szosę. Nie widziałem jej na żywo. Więc trudno mi ją ocenić. Zdjęcia też słabe, nie ma na nich napędu, nie wiem jak ze zużyciem i co to za sprzęt Manetki ma już na kierownicy. Nie znam rozmiaru, na wasze oko dobry na 172cm ?, na pewno dosiądę go Jak oceniecie jego stan, widelec, krzywy?. Pewnie opony do wymiany może owijka, kiedys może na ostre. Rower na dojazdy do szkoły tak 5km dziennie jesli się nada to moze bedą dłuższe dystanse prosze o przeniesienie do dzialu forum szosowe główne, to nie jest ostre koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Jak za flaszkę ja bym sobie go zabrał na twoim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Co sądzisz o rozmiarze.Pasuje na oko na 172? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Na oko to dziad w szpitalu umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Będzie pasować. Jak za flaszkę to nie ma co wybrzydzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Na oko to dziad w szpitalu umarł Z tym na oko to mi chodzi czy ze zdjecia pasuje mam pytanie ile by wyszło najtaniej zrobić ostre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 No to właśnie na podstawie zdjęcia odpowiadam, że nie da się stwierdzić. Z tego nie zrobisz ostrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papista Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Bierz, rozmontuj, sprzedaj na części na alegro, a za to co zyskasz, może kupisz ramę, korbę i używane koło na nowateku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek95 Napisano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Sytuacja się lekko zmieniła już chyba nie za flaszkę Ile byście za niego dali.? Zdjęć napędu nadal nie mam Jutro jade go obejżeć naco zwrócić uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian600 Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Za dwie flaszki możesz brać a jak chcesz pośmigać na szosie i się nie wkurzać to dołóż trzy albo cztery stówki i szukaj na allegro czegoś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piezak Napisano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Sprzedawca powinien zmierzyć ramę i powinieneś porównać wg standardów. Wszystko jest dostępne w sieci, sposób jak mierzyć też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.