Skocz do zawartości
  • 0

excellence crx pride s plus

Gość korneliusz

Pytanie

Gość korneliusz
Napisano

Witam mam pytanko czy rower taki jak w temacie jest wart 350zł? Dodam ze nie znam sie na rowerach nic a nic. Rower zostal zakupiony 2 lata temu i tak stoi ani razu nie uzyty w foli kuzyn kupil wyjechal do angli a rower zostawil teraz ja moge go kupic za 350zl opłaca mi sie? Z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość User CRX
Napisano

Witam mam pytanko czy rower taki jak w temacie jest wart 350zł? Dodam ze nie znam sie na rowerach nic a nic. Rower zostal zakupiony 2 lata temu i tak stoi ani razu nie uzyty w foli kuzyn kupil wyjechal do angli a rower zostawil teraz ja moge go kupic za 350zl opłaca mi sie? Z góry dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

Pamiętaj, że jest to rower za 300zł

nie będziesz miał w nim nic z osprzętu co by Ci posłużyło przez dłuższy czas.

Jeżeli planujesz zainwestować w najbliższej przyszłości około 700zł w ten rower żeby w granicach możliwości złożyć sobie rower który posłuży Ci kilka lat to możesz go kupić ale pod warunkiem że powymieniasz kiedyś mu większość podzespołów.

Jeżeli się na tym nie znasz lub nie masz ochoty grzebać przy rowerze to odłóż sobie jeszcze drugie tyle i kupisz choćby używany inny rower z troszke lepszym osprzętem.

Ja posiadam tego CRXa i jestem z niego zadowolony ale zaznaczam, że włożyłem w niego prawie 1000zł a z oryginału została mi tylko rama, widelec i obręcze kół, no i siodło :)

Cała reszta z czasem się rozsypała i trzeba było wymienić na sprzęt innej klasy :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...