Wojtek Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Jak w temacie. Czekam na opinie http://www.allegro.pl/item89843612_super_z...ey_comp_fv.html
Schwefel Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Według mnie ciekawa propozycja za tą cenę, może nie najlżejsza ale mocna.
QWEY564 Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Zgadzam się z przedmówcą ale ta cena jest podejrzana...
Wojtek Napisano 5 Marca 2006 Autor Napisano 5 Marca 2006 Dzięki panowie Zamówiłem, dowiemy sie dlaczego tak tanio Ale koleś jest ok (wywnioskowałem tyle z rozmowy gg)
Schwefel Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 Sprzedawca jak najbardziej ok. Przeprowadziłem z nim dość długą i rzeczową rozmowę na temat liczników Sigmy i mogę powiedzieć, że ma dużą wiedzę. Cena dość niska bo to wymóg rynku, zobacz jak staniała linia WCS, więc i Comp musiała stanieć.
Wojtek Napisano 5 Marca 2006 Autor Napisano 5 Marca 2006 To jeszcze może nie zakładając nowego tematu się dowem jak najłatwiej zdjąć gripy? Jest jakiś sprawdzony sposób? :glare:
deathmount Napisano 5 Marca 2006 Napisano 5 Marca 2006 mozna roznymi sposobami. ale najlatwiej (bo nie trzeba kombinowac) psiknac jakims wd40 pod gripa i sam zlazi.
Wojtek Napisano 5 Marca 2006 Autor Napisano 5 Marca 2006 Pokombinuje w środe (jak dojdzie), nie wiem czy mam WD ale powinien chyba być. Jeszcze raz dzięki wszystkim.
black rider Napisano 6 Marca 2006 Napisano 6 Marca 2006 jak nie amsz to możesz ''na chama'' po prostu z jednej strony nie zdejmujesz rogu, łapiesz za grip i z kimś cięgniecie tak aż zlezie ;]
karolyfer Napisano 6 Marca 2006 Napisano 6 Marca 2006 Z tego co widze to ta kierka to nie Comp tylko najtańszy Logic. Brak napisu Comp świadczy o tym. Ważyłem tą kierkę i waży 214 g a nie 170 ! Można ją kupić w stacjonarnych sklepach za 45 zł.
von Lauenberg Napisano 6 Marca 2006 Napisano 6 Marca 2006 Daj spokój z WD40 do gripów. po założeniu będą Ci się obracały przez pół roku. Wstrzyknij pod gripa trochę wody strzykawką, pomiętol go trochę, żeby woda dostała się wszędzie, a potem zdejmiesz go bez problemu. W drugą stronę to samo - po 24h woda wyschnie i grip jak przymurowany. Wypróbowane !!!
X-(L) Napisano 6 Marca 2006 Napisano 6 Marca 2006 Z tego co widze to ta kierka to nie Comp tylko najtańszy Logic. Brak napisu Comp świadczy o tym. Ważyłem tą kierkę i waży 214 g a nie 170 ! Można ją kupić w stacjonarnych sklepach za 45 zł. napisane w opisie jak byk, że Comp, jak to będzie logic to Wojtek daj zanć że to przekręt. A swoją drogą to ktoś wie czemu Ritchey tak tanieje, coś nowego wprowadzają? Rogi WCS juz za 48 mozna dostac...długo tak ceny będą topnieć?
Bizon Napisano 7 Marca 2006 Napisano 7 Marca 2006 Tego to nikt nie wiem czemu tak taniej ,ale to dobrze dla nas szrychy użytkowników http://www.allegro.pl/item87322745_ritchey...iejwpolsce.html kolejny miły przykład
Wojtek Napisano 7 Marca 2006 Autor Napisano 7 Marca 2006 Hmm ciekawa sprawa Ja mam na fakturze zakupu napisane Lenker MTB Ritchey COMP Float schwarz Pokazałem link ( http://www.bike2build.nl/morepics/eurobike...itchey_bars.jpg ) wiem, tak wyglądają nowe modele, ale to może być jakiś starszy model Comp'a. No chyba, że jak pan pisze jest to jakiś tam Logic i ja również jestem w błędziezapewniam, że u mnie na fakturze zakupi pisze Ritchey COMP ok! jeśli jest tak jak pan pisze to przepraszam za lekkie wprowadzenie opisem w błąd, w kazdej aukcji jest real foto aby niejasności wyjaśnić przed zakupem, ja kierę zważę i opis poprawię by nie było problemów na przeszłość. Pozdrawiam Ja też ja zważe do pewności ale problemów mu robić nie mam zamiaru... Njus: aukcję z kier COMP wycofałem , zmieniłem opis i wystawiłem ponownie z nową ceną niższą o 11zł. Chciałbym zapronować, aby nie czuł się Pan pokrzywdzony, że podczas kolejnego zakupu o ile się Pan jeszcze zdecyduje coś u nas kupić, rabat w wysokości 11zł, niezależnie co by to miało było (może licznik, bądź coś innego - już niedługo shimano w atrakcyjnych cenach)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.