Skocz do zawartości

[sptrzęt]Kierwonica + rogi, co o tym powiecie?

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzięki panowie :excl:

Zamówiłem, dowiemy sie dlaczego tak tanio :excl:

Ale koleś jest ok (wywnioskowałem tyle z rozmowy gg)

Napisano

Sprzedawca jak najbardziej ok. Przeprowadziłem z nim dość długą i rzeczową rozmowę na temat liczników Sigmy i mogę powiedzieć, że ma dużą wiedzę.

Cena dość niska bo to wymóg rynku, zobacz jak staniała linia WCS, więc i Comp musiała stanieć.

Napisano

To jeszcze może nie zakładając nowego tematu się dowem jak najłatwiej zdjąć gripy?

Jest jakiś sprawdzony sposób? :glare:

Napisano

Pokombinuje w środe (jak dojdzie), nie wiem czy mam WD ale powinien chyba być.

Jeszcze raz dzięki wszystkim. :)

Napisano

Z tego co widze to ta kierka to nie Comp tylko najtańszy Logic. Brak napisu Comp świadczy o tym. Ważyłem tą kierkę i waży 214 g a nie 170 ! Można ją kupić w stacjonarnych sklepach za 45 zł.

Napisano

Daj spokój z WD40 do gripów. po założeniu będą Ci się obracały przez pół roku. Wstrzyknij pod gripa trochę wody strzykawką, pomiętol go trochę, żeby woda dostała się wszędzie, a potem zdejmiesz go bez problemu. W drugą stronę to samo - po 24h woda wyschnie i grip jak przymurowany. Wypróbowane !!!

Napisano
Z tego co widze to ta kierka to nie Comp tylko najtańszy Logic. Brak napisu Comp świadczy o tym. Ważyłem tą kierkę i waży 214 g a nie 170 ! Można ją kupić w stacjonarnych sklepach za 45 zł.

napisane w opisie jak byk, że Comp, jak to będzie logic to Wojtek daj zanć że to przekręt.

A swoją drogą to ktoś wie czemu Ritchey tak tanieje, coś nowego wprowadzają? Rogi WCS juz za 48 mozna dostac...długo tak ceny będą topnieć?

Napisano

Hmm ciekawa sprawa :)

Ja mam na fakturze zakupu napisane Lenker MTB Ritchey COMP Float schwarz

Pokazałem link ( http://www.bike2build.nl/morepics/eurobike...itchey_bars.jpg )

wiem, tak wyglądają nowe modele, ale to może być jakiś starszy model Comp'a. No chyba, że jak pan pisze jest to jakiś tam Logic i ja również jestem w błędzie

zapewniam, że u mnie na fakturze zakupi pisze Ritchey COMP

ok! jeśli jest tak jak pan pisze to przepraszam za lekkie wprowadzenie opisem w błąd, w kazdej aukcji jest real foto aby niejasności wyjaśnić przed zakupem, ja kierę zważę i opis poprawię by nie było problemów na przeszłość. Pozdrawiam

Ja też ja zważe do pewności :)

ale problemów mu robić nie mam zamiaru...

Njus:

aukcję z kier COMP wycofałem , zmieniłem opis i wystawiłem ponownie z nową ceną niższą o 11zł. Chciałbym zapronować, aby nie czuł się Pan pokrzywdzony, że podczas kolejnego zakupu o ile się Pan jeszcze zdecyduje coś u nas kupić, rabat w wysokości 11zł, niezależnie co by to miało było (może licznik, bądź coś innego - już niedługo shimano w atrakcyjnych cenach)

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...